Elfynsmr acemiii nasıl farketmediniz yani geldiğini mi hissetmediniz yoksa muayenede falan mı geldiği anlaşıldı?
acemiii Elfynsmr evet hiç farketmedim kanlı bişey falan gelmedi çünkü..doktorum söyledi nişanı atmışsın diye ama 1 hafta olacak tık yok😕
acemiii Elfynsmr hayır hiç bişey yok hareket falan yapıyorum stres oldum bi de bebek 3300 olmuş gerildim bir anda gelişse keşke..
Okaanipek Nur-1 bende 37+4 aynıyız Benim sezeryan olacağı için 10 yada 11 Aralık’ta Doğum olacak. Çok sabırsızlanıyorum ikinci doğumum ama ilkmiş gibi hemen doğsun istiyorum
Sedakuru Benim ikinci doğumum ilkinde son hafta suyum gelmişti ama bunda doktor 40 görücez bu gidişle suni sancı verıp bakıcaz dedi
nazargrmn Nur-1 bende 37+4 üm 17 gün kaldı seZeryan istiyorum bakalım şuan için şükür Hersey yolunda ama inş dağlıkla kucagımıza alırız 🙏🏻
Npyn09 Dorugum_silam 1 hafta önceden yokluyor o zaman sancılar? Bebek harektli olunca noluyor ki? Benim bu ağrılarım normal değil ya Belki 3 , 4 güne dogururmuyum şimdiden belirti gösterirmi
Rabiacengiz Nur-1 normalde 24 gün sonra ama bizim kız yaramazlık yaptı biraz doktor erken gelebilir dedi bekliyoruz sürekli sancılarımız var pazartesi gün verilecek sezeryan için
Serifeisitmir Arkadaşlar bugün acayip bel agrım var kalcamdan bacaklarıma vuruyor kasik agrım falan yok ama doğum mu yakın acaba 37+5 iz
Dorugum_silam Serifeisitmir ben bugun sordum doktora belim agriyo arada diye normal o gecemyen ve sıklaşan agrida gel desi kanama ve sanci onemlimis yano onemli olan gecmeyen ve artan ağrıymış
Dorugum_silam Dilanilngi 37+2 benim nSipse 12 sinde sezeryan günü verdi 10da gidip covid testi vericem
Dilanilngi Dorugum_silam benim de sezaryen olursa istediğim tarih 12.12🙈 hayırlısı sağlıkla kavuşun 🙏🏻
Dorugum_silam Serifeisitmir rahat ol stresde insani kasiyo rahatla zaten dogum sancisi artarak cogalir onlar normal dedi doktor
Dorugum_silam Serifeisitmir dogum oyle pat diye baslamiyo rahat ol zaten sancilarin artar siklasirsa gidersin doktora