Elfynsmr Dilanilngi ben 2 hafta önce gittim en son az çıktı ama bida gitmem lazım inş doğum olmadan son bi kez gidebilirim ağdaya gelcek kadar çıkıyor mu sanki ağdaya gelecek kadar değil benimkiler napsam kararsızım
Dilanilngi Elfynsmr valla göremiyorum ki,ama alınca acıyor da ufak ufak çıkıyor hazırlıksız yakalanmaktansa olanı temizletiyorum
E44 Zeyno25-bykl benim ablam var ablamın çocuklarıyla durur sonra eşim alır eve getirir uyutur sabah da ben çıkarın allah tan bişey olmazsa 1 gece idare etseler yeterli 🙄
Elfynsmr Dilanilngi bu hafta çıkanları bende jiletle alcamda sonraki hafta çıkanlara yine ağdaya gitcem tabi doğum olmazsa 🤦🏼♀️
Elmaveannesi Dorugum_silam bende diyorum bugun hallediyim yarin halledeyim sonra ne kadar gec aldirirsam o kadar gec cikar diyorum ama sonra ya birden dogurursam nolcak diyorum 🤣
Dorugum_silam Elmaveannesi aynen bende oylwydim bugun her isimi hallettim cok zor geliyodu ama suan rahat hissediyorum en azindan kafamrahatladi valizim zaten hazir
birbuketgunluk 36+1 ile ben de varım kızlar. 21 aralık planlı sezeryan tarihimiz bakalım. Sancı mı bilmiyorum ama ara ara belimde kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.
Dorugum_silam Npyn09 valla ayni durumdayimbelimde agrimaya basladi yarin kontrolum var bebekde cok hareketli ilk dogumda kasik agrim cok olmustu 4 gub cekistim sonra sabah kalktim gene agrim var ve nişanım gelince gittim 5 cm acilmayala doguma girdim bundada kasik degil ama bel agrisi basladi ins dogurmuyoruzdu 38 i gorsek iyi olurdu
Npyn09 Dorugum_silam 1 hafta önceden yokluyor o zaman sancılar? Bebek harektli olunca noluyor ki? Benim bu ağrılarım normal değil ya Belki 3 , 4 güne dogururmuyum şimdiden belirti gösterirmi
Dorugum_silam Dilanilngi 37+2 benim nSipse 12 sinde sezeryan günü verdi 10da gidip covid testi vericem
DiplomaliEvHanimi Benimde 8 ine randevum varda acaba muayene edince sehir hastanesindeki doktorlar norml veya sezeryana uygun diye dermi ozeller der ama sehir hastanesi saglik sorunu olmadikca dogumda mi karar veriyo sezeryana donmeye yoksa ondan oncemi soyluyo size
Sevnur5656 Damlamm İnşallah aynen erkende gelebilir geç de belli olmuyor bu işler valla normal doğum yapmayı düşünüyorum inşallah siz nasıl doğum yapacaksınız
Damlamm Sevnur5656 bende normal dogum istiyorum ama dün doktora gttim cocuk 1 hafta onden gdiyor 38+1 olarak görünüyor karin çevresi 3250 gr kilosu bu seni sezeryana iter dedi ben normal dogum istiyorum sezeryan istemiyorum diye direttim oda 39 haftaya kadar bakalim duruma eger boyle devam ederse 41 haftayi beklemeden suni sanci verip dogurturuz dedi normal doğumla smdi bende basladim yavaş yavaş acilma hareketleri yapmaya
acemiii Elfynsmr nişanım gelmiş ne zaman bilmiyorum bile farketmemişim günlerdir bişey yok 37+3 benim de…
Elfynsmr acemiii nasıl farketmediniz yani geldiğini mi hissetmediniz yoksa muayenede falan mı geldiği anlaşıldı?