Nasibim Angelsmom29 doğduktan 1 saat spnra kalbinde sorun olduğu ortaya çıktı dayanamadı tek damla süt içmedi meleğim 😔
Angelsmom29 Nasibim cennette içiçekler sütümüzü canım sabr cokca sabr zor ama sabr ben meleğimi göremedim bile bana göstermediler eşim vermem unutamam diye görmemi istememiş içim öyle yanıyor ki 😔
Nasibim Angelsmom29 aynen bizde dr öyle oldu canım 😔 Fatma0120 7 haftalık bugün Sema94 amin canım sağol sizde mi tam 7 haftalıksınız
Sema94 Bizde bugün duyduk yani 7 haftalıkken okadar güzel bir duygu ki o minnak kalp sesini duymak rabbim isteyen herkese nasip etsin o sesi duymayı tez zamanda inşallah sağ Salim’de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🤲🤲
ftmlgz Nasibim ben bugun kontrole gittim ilk kez 7+3 teyim doktor kalbi atıyor ama dinlemeye gerek yok bebeğe zararı var dedi atıyor ama merak etme dedi
asiltosumm35 Nasibim basin sagolsun canim 😢🙏 ben 6. Haftamda gittigimde doktorum duyamadi diye korktu ve beni alttan muayene ederek duydu. Ama sonradan ogrendim ki en sagliklisin8. Haftadan itibarenmis. O yuzden 8. Haftadan itibaren net duyulabilir
Umutlubirkadin Nasibim ooo benimki tosun şimdilerde 😁😁 11 aylık oldu kucağımda 🤗🤗 Ben hamislerin sorularina yardımcı olmak için girdim 🤗🤗🤗🤗