Gizememir08 İyi akşamlar kızlar hamileyken covid olanlar var mı belirtiler nelerdi? Hastayım şuan co id mi grip mi bilemedim 😒
Bhr_21 Gizememir08 ne gibi belirtileriniz var ki benim 3. Günüm aslında 5. Günüm de testin 3. Günü şükür bugün iyiyim koku ve tad kaybı hariç 😷
Elfynsmr Gizememir08 15 i gibi sırt ve eklem ağrılarım başladı 20 sinde iyice baş ağrım halsizliğim arttı 22 sinde koku ve tat kaybım başladı şuan hala tat ve koku almada sorun yaşıyorum baş ağrım bi gün geçiyo bi gün geri geliyo halsizlik kısmen var ama kendimi bırakmıyorum sürekli yatıp kendini dinlersen daha da artıyor çünkü değişik bir hastalık 🤦🏼♀️
Gizememir08 Bhr_21 çok geçmiş olsun dün üşüyordum kemiklerim sızlıyordu hafif baş ağrısı vardı bugünde baş ağrısı var göz kapaklarıma vuruyor ağrısı
Gizememir08 Üşüttüm diye düşünüyorum ama yorumları okuyunca korkuyorum pazar günü sıcaktan soğuğa çıktım o yüzden oldu diyordum ama baş ağrısı felan yazıyor yaptırsam mı test 2 yaşında da oğlum var
Bhr_21 Gizememir08 bende eşim gece cami acik bıraktı usuttum dedim ama nasil oldu fena oldum test pozitif çıktı malesef ve benim erken dogum riski var neredeyse bir aydır hiç çıkmadım aşağıda market var ona bile gitmiyorum
Elfynsmr Bhr_21 sağolun hepimize geçmiş olsun🌸koku almamak berbat birşeymiş evet kokluyorum hiç bişey alamıyorum evde yemek yansa alamıcam kokuyu 🤦🏼♀️ Tatta öyle yiyorum içiyorum ama su tadı başka bişey yok
Bhr_21 Elfynsmr 😂😂😂 ayy az önce son anda geldi aklıma yemek fırına atmışım koku olmadığı için unuttum
Bhr_21 Gizememir08 benim ilk başım ağırdı sonra üşüdüm gece de ateşim çıktı sonra eklem ağrıları cok şükür iyiyim simidi arada bi başım agiriyor yine ve koku tad yok işte
bersu benim de burnum bi tuhaf bide hapşırıom ara ara acaba 😫😫😫 gripmi oluom covidmi 😫😫 yani baş ağrım yok . boğaz ağrım yok …öksürük yok..ama böle burnum yanıo gibi tıkalı gibi akıcak gibi ..bide hapşırıom işte 😫
Dygu21 Reyyhan ilaç içmiyorsunuz dmi bende gribim halsizlik yok burnum tıkalı ve basım ağrıuor sadece koku filan tad alıyorum sıkıntı yok ama ilaç içemediğim için iyi olma sürem uzuyor işte
Erva-tahq 28 haftalığım bende.karantinada 7.günüm koku ve tat kaybı oldu bendede ama dünden beri tat ve koku almaya başladım