HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamilelikte Nar Tüketimi Nasıl Olmalıdır? Nar Yemek Düşüğe Sebep Olur mu?” başlıklı blog yazımız yayında! Narın Faydaları Hamilelik ve Nar İlişkisi Hamilelikte Nar Tüketmenin Faydaları İçerikler Linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2020/12/01/hamilelikte-nar-tuketimi-nasil-olmalidir-nar-yemek-dusuge-sebep-olur-mu/ Annelerimiz ne sıklıkla ve hangi ölçüde nar tüketiyor?😋
Zeynepze35 HappyMom Ayıkladığım naraları kavanoza koyup buzdolabına atıyorum. Her gün 1-2 kaşık yiyorum. Bol vitaminli.
Nneslihan HappyMom bir kez canım çekti diye yedim pişman oldum midemi çok ekşitti. Korkumdan yiyemiyorum
ozydm Ben sürekli suyunu içiyorum. Zararı olduğunu hiç duymamıştım. Hatta bebeği olan akrabam içmiş hamileliğinde o önerdi. 😏
Betull11 Merhaba , doktorum bana yasakladı 3 aylık hamileyim nar / nar ekşisini yersem kanı sulandıracağını söylemişti .
Sedacayli 13 haftalık gebeyim bende haftada en az 1 tüketiyorum. İlk defa duydum narın zararlı olabileceğini 🤔
Tugcek33 HappyMom hemen hemen her gün bir kase ayıklanmış nar yiyorum. Ama anlamadığım bir şey var yararlı mı zararlı mı?😂