Baby2021 Merabalar tam 12. haftada doktora gittim şuan 13 haftalık olduk ama yüzüstü duruyordu dr baya hareket etirmeye çalıştı ama dönmedi ilk çocuğumdada bacaklarını açmadığı için görememiştik 16 haftalıklen kontrolüm var inşallah o zmn görürüz
Esra1509 Canncmm 2 hafta önce 15 haftalıkken ultrasonla bakıldığında kendini göstermedi, sonra doktor alttan baktı kız dedi, 12. Haftada detaylı ultrasonda perinatoloji doktoru da yüksek ihtimal kız demişti. Bakalım bu ctesi günü kontrole gideceğim😇
Esra1509 Canncmm 12 haftalık oluyorsunuz, erkekse kesin görünür. Detaylı usg’ye de girecekseniz tahminde bulunur doktor;)
Zahire38 ebrarecem ay canım banada aynısını dedi iki teste gitmiştik hayırlısı inşallah şimdi kaç haftalıksin
elfaksyy 13.haftamda gittim yani 1 hafta önce yapısal olarak kıza benziyor 2 3 hafta ya dahada netleşir dedi :) inşallah degismez ismini falan düşündük heycandan :))
Cemremehmet 16+3 biri kız biri erkek dendi detaylı ultrasonda ama normal doktorum ikiside erkek olabilir dedi geçen hafta bilemiyorum bu perşembe kesin öğreneceğim tabiki sağlıklk olsunlar ama bir kızım olsun cok isterim
Deniz1634 12.haftamda kıza benziyo demişti 14.haftada özele gittim kesin kız dedi şuan 18haftayi bitirdik bir haftaya kadar kontrol e gitmem gerekiyo 20.hafta ultrason için bakalım ne dicek
Rumeysagnc Esmaa23 ekşi yemek tatlıdan tiksiniyorum ilk bebeğim erkekti hiç bulantı kusmam olmamıştı ama bunda şiddetli bir şekilde kusma mide bulantısı uykusuzluk halsizlik var yani diğer hamileliğime göre çok farklı ilerliyor
ayse17_ Bnde 12.ci haftamda gitmiştim kız gibi demisti ama 15 gün sonra gel net olur dedi inşallah 10 gun sonra haftaya cum gidicem öğrenebilirim 🥰hepimizin kalbine gore versin rabbim🎈
Esmaa23 Rumeysagnc bende oğlumda hiç bulantı kusma halsizlik yaşamadım tek belirti bel ağrısıydı bu hamileliğimde kusma yok ama sürekli bulantı oldu yemek yapamıyodum yesem bile zorla sonra halsizlik uyku gönlümden geçen hayırlısyka kız böyle aynı belirtiler kız olunca heycan yapıyorum ☺️☺️ Tabi belli olmaz yine de
Nuraygokce Rumeysagnc benimde aynı sizin gibi ilerliyor hamileliğim ilki oğlan onda çok rahattım ama bu ikinci mahvetti beni pztsi kontrolüm vardı doktor kıza benzetti ama kesin düşünmeyelim şimdilik ddi inşallah bizimde değişmez🤗🤗🙏🙏bu arada 13 +3üm
prensimgeliyor1 sumeyye8aslan 😍 bizimki 12. Haftada da göründü . Erkek dedi değişiyor işte inşallah bir an önce döner
Funda65 Canncmm evet benim ikinci bı oğluşum var bunu çok merak ediyorum bigungidevem rabbim hepimizin önce hayırlı sağlıklı olanı sonra da gönlündeki ni versin ins