applepie Canncmm ben gecen hafta 11+1ken gittigimde bi cikinti goremedim ortada su an ama erken tabi dedi.haftaya detayliya gidicem belki orada daha net olur🤷🏼♀️
Busra030409 sumeyye8aslan bizde 17+2 de kontrole gidicez şu an 16+2 öğrenemedik cinsiyeti daha :) neden göremedi doktor kapalı mıydı bacakları
Fatma74 13+5im şu an geçen hafta gittim kesin değil ama %60 erkek dedi doktorum. Kesin sonuç için 16yı bekleyelim dedi☺️ Tabi önce sağlıklı ve hayırlısı diyoruz ama insan çok merak ediyor☺️
kedidirokedi Canncmm 12+2 deyim perşembe günü öğrenmeye gidicez inşallah haziranın 13 ü gibi doğum olacak 🤲🏻
Leylim mukaddesmasal bir hafta sonrasnda tam 15te öğrenmiştim ultrsona girmeden çikolata yemiştim baya hareketliydi😄
Rumeysagnc ebrarecem büyük ihtimal dedi ama bende kız hissediyorum belirtiler de kız kese nuba göre de kız dendi yani inşallah değişmez
Canncmm ebrarecem kemik yapısına bakarak yorum yapıyorlar benim bi arkadaşımada kemik yapısı kıza benziyor demişti 12 haftalıkken bebeği kız nasip bakaım 😊
Elif3406 Ssssss canım bazen de söylemek istemiyorlar. Bende 12.haftada gitmiştim doktor 2 hafta sonra net konuşalım dedi söylemek istemedi 😔 ama bence kesinlikle onların bi tahmini oluyor ama paylaşmıyorlar
Elif3406 Canncmm 11+4 de gittim bende tam olarak bence doktorumuz da tahminde bulundu ama söylemedi ama 2 hafta sonra söyleyelim cinsiyeti dedi emin olmak istedi sanırım yani değişiyor bazen 😭
Busramom54 12+3 te haftaya gideceğim inşallah. Gittiğim hastanede 11 ve 12.haftalarda söylüyorlarmış genelde. Öğreniriz diye düşündüm bakalım☺️ Sağlıklı olsun da.