Mkblgrlyn Kızlar sezeryan doğumda lavman mı yapılıyor? Bende hemoroid var 3 tane. Doktor 6 aralik 12 den sonra bisey yeme icme dedi. Midem bos olacak yani. Yinede lavman sart mı? 4 gundur kanama oluyordu az az hemoroidde cok canım yanar 🥺
mlsmrtgl Mkblgrlyn Sezaryende lavman yapılmıyor. Anestezi için bse yemeyin demiştir. Ikınma gibi bir şey olmayacağı için lavmana gerek yok zaten 🤷🏻♀️
Tugcekkkkk Mkblgrlyn ben sezaryen oldum hem de tok karnına. Çünkü acil oldu. Sadece belden uyuşturdular lav an falan yapılmadı duymadım kimseden. Bildiğim kadarıyla normal doğum olanlara yapıyorlar ki ıkınırken çıkmasın diye
Duygukocc Mkblgrlyn yapılmazsa birşey olurmu değil canım sezaryan olacağın için lavman yapmıyorlar anestesi yapacakları için yani seni uyuşturacakları için miğden boş olsun diyorlar lavman normal doğumda yapılıyor canım
mlsmrtgl Mkblgrlyn ne olacak ki ? Yani ıkınmıyorsunuz . Normal ameliyat gibi düşünün. Her ameliyat öncesi lavman yapılmıyor ki.
yakamozz01 Mkblgrlyn ben öğlen 1de sezeryana girdim.sabah en geç 7de kahvaltını yapıp gel demisti dr üm.sezeryandan 6 saat sonra da sivi şeyler tükettim ama aynı gün tuvalete çıkamadım.1 gün sonra zor olsa da çıktım.bi sorun olmadi
Ebruuka Bazı hastaneler yapıyor ama kuzenim doğum yaptı 12 den sonra yeme içme demiş yine sezeryan öncesi yapmışlar
Mkblgrlyn Ebruuka bende yapacagim hastanedeki tanidgim bi hemsireye sordum oda cogu kisiye yapiyorlar dedi. 😐
Ebruuka Mkblgrlyn sen doktoruna söyle o zaman yapmazlar sonuçta orta da başka bi rahatsızlığın var lavman da çok gerekli birşey değil çünkü