Nursahcan Buseylmz 6 7 yıldır içiyordum ve sıgara içmeyı seven bırıydım benım ıcın bagımlılık degıl de yemekten kahveden tatlıdan hos sohbete olan bı keyıftı ama ıcmeden de duramazdım be zamn subat sonu evde test yapıp hamıle oldugumu ögrendım direk içmeyı kestım o anda zor oldu basım öle bi agrıyordu kı sankı içini yarıcaklar gıbıydı sonradan da canım cok cok cektı cok nadır toplasan ıkı veya üç kere kuzenımın sıgarasından ıkı fırt aldım ama bırakmak zor oldu
Omrgzmglr Buseylmz bende içiyorum nikotinsiz incelerden 4-5 tane idi bu hafta babamı kaybettik biraz cogalttım
Mekselinda Linçlere hazır mısın şimdi muhteşemmm anne adayları seni yicekler burda akıl vericek herkes sana 😂😂 bunu doktoruna sormalısın o sana içme dicek ama bağımlıysan sana illaki sınırlı bir sayı söylücektir burda bu soruyla sadece canın sıkılır
Buseylmz Mekselinda ben sadece içen var mı benim gibi diye merak ettim. Linç yiyecek bir durumum yok ki sonuçta bunu isteyerek yapmıyorum🙂
Gulsurmeli Mekselinda linçlenicek herhangi birşey yok buraya bir post attıysa eğer merak etmiştir sigara artık çok yaygınlaştı herkesin ağzında bende içiyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım “muhteşem anne” adaylarıda bir o kadar haklı kimsenin kötülüğü için bişe söylenmez sigara çocuğa zarar veriyor mu evet veriyor bunu zaten herkes biliyor böyle birşey yazmanız çok saçma olmuş. Kimsenin yediğine içtiğine kimse karışamaz yorumunuz gereksiz olmuş ister içer ister içmez ki hamile annelerin çoğu alışkanlıktan dolayı bırakamıyorlar zaten.
NefesDeniz Mekselinda 😂😂 linç is loading😂 Ya şaka bir yana aslında insanlarda üzüldüğü için bişiler söylüyorlar tabiki herkes ağzından çıkana dikkat etmeli saygılı olmalılar. Ama sigarayıda bırakmak lazım yaaa 😀
Elcin123 Valla tirkakiyim bırakıyorum dersen kardeş azaltican günlük limit koycan 2 3 taneye kadar indiricen yapcwk bisey yok içmesen daha iyi
Mekselinda Gulsurmeli siz iyi misiniz 😂😂😂 bende zaten onu demeye çalışıyorum herkes ne yaparsa kendine ama burda bir bayan bırakamıyorum sigarayı yazdığında yüzlerce kadına yorum yağdı hemde çok ağır herkes bir anda uzman kesildi. Lütfen sizde anladığınız bir konu hakkında yorum yazın sizin yazınızla benimkinin bi farkı yok. Bana yorum yapmak yerine burdaki bayana yardımcı olabilirsiniz mesela haaaa bi fikriniz varsa oda :)
[silindi] Gulsurmeli cok fazla linc gelıyor ama.Dün yine sigara postunda yorum yazan fedakar anneşeri gorseydiniz sizde hak verirdinz😂😂
Babyto-Mom Canım ben içiyordum hamile olmadan önce hamile olduğumu öğrendim 2-3 tane içtim bi hafta falan sonra mide bulantılarım bi başladı değil şimdi sigara içmek eşim içipte geliyor yanına yaklaşamıyorum öyle bi tiksindimki.. 10. Haftadayız bu arada☺️
Gulsurmeli Buseylmz umarım bir anda bir tiksinme gelir bende kullanıyordum şimdi eşim yanımda içtiği zaman çıldırasım geliyor. Geçenlerde tahlil yaptırmıştım sigara içtiğim zamanlarda kanımın rengi çok koyu kırmızıydı geçenlerde verdim vişne kırmızısı gibi aslında içiyoruz ama farkında değiliz en büyük zararı kendimize veriyoruz
Nazl_Krdnz Gulsurmeli aynen canım valla benimde eşim içiyo ben bunu nasıl içtim diyorum kokusu çok kötü geliyor oda benim için evde mümkün olduğunca içmiyor içse de yemekten sonra içip dişlerini fırçalıyor
Mekselinda NefesDeniz kesinlikle bana göre ha bebek içiyor ha anne. Ben kullanmıyorum ama anlayabiliyorum vücut istiyormuş. Ama kadın içmediğinde napaın sinir krizi depresyon mu yaşasın herkes bırakamıyor bianda en azından azaltır belki. Burda bi kadın yazmış 4 tane içiyorum günde diye kadına neler söylediler vicdansız nasıl bakıcaksın çocuğun yüzüne falan diye linç ettiler resmen umarım burda yapmazlar😘
Gulsurmeli Mekselinda onu demeye çalışmıyorsunuz kendi çapınızda muhteşem anne adayları diyerek bilmişlik yapıyorsunuz 2.olarak tam olarak ilgi alanım sağlıkçıyım bu yüzden yorum yapabiliyorum sizin gibi gereksiz bir şekilde konuşmuyorum. 😘
NefesDeniz Mekselinda Herkesin kendi kararı tabiki de inşallah içen herkes tiksinsin bir daha içmesin 😘
Nazl_Krdnz Buseylmz bende haftada bir iki belki bazen bir tane ama çok zorlanıyorum doktor kesinlikle bırak edemedi ama içeceksende günde bir tane ve içtikten sonrada iki bardak su iç dedi bana ama 10 günden fazladır hiç içmedim ama inan çok zorlanıyorm bu konuda eşimle bile tartıştık hemde ben 2013’ten beri içiyorum zor oluyor illaki ve daha uzun süre içenlerde var onlar nasıl bırakıyor