Haticesrkya Sevvals23 valla ben genelde araba ile gidiyorum bi yere giderken daha hiç binmedim otobüs vs seylere
Leylaozlgl Sevvals23 evet şimdilik rahat geçiyor marta mi olur sizce bende subat diye tahmin ediyordum hep
Sevvals23 Leylaozlgl yani genelde tam verilen tarihler 40 hafta üzüntünden ve bebeklerde genelde 1 haftaönce veya sonra da gelebiliyor , şubatta gelmesi tam erken gibi sanki bana, çünkü ben 28+3 deyim bana 23 Şubat dedi onun İçin dedim
GSOZLEM16 Sevvals23 rabbim nasip ederse benimde şubat 20 dedi bakalım hayirlisiyla sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin inşaallah herkese 🤲🐣👶👼
Sevvals23 GSOZLEM16 inşallah canım sağ sağlam sağlıkla inşallah 🥰 doğurduktan sonra tekrar buluşalım bakalım kimler aynı gün doğurmuş 🙈
Eda-kmrcu Sevvals23 hersey güzelde bebişim cok hareketlı sabah akşam hiç durmuyor tekmeler dısında sankı kazı çalısması yapıyor içerde sizinde öyle mi😀
Sevvals23 Eda-kmrcu şuan yazdığınızı okurken ve bunu yazarken tüm enerjisini tekme ve yumrukla gösteriyor bana resmen hissediyor onlar İçin konuştuğumuzu 🙈😂😂😍
spaceship Ozgeknc yaaaa gerçek mi, ben daha yıkama ütülemeye geçmedim. Haftasonu yapayım eşimle birlikte diyordum, erken daha diyenler oldu ama ben yapayım kafam rahat etsin istiyorum 🤔
Ozgeknc spaceship ben normalde çalışıyodum 10 günlük rapor almıştım o yüzden evdeyken halledeyim dedim ama çıktı aradan valla yine uzun sürüyor yıka kurut ütüle yerleştir 😂 dolabına koydum üzerini de kapattım yine toz fln gelmesin diye 🤗
1kiz1anne Sevvals23 Allah kolaylik versin insallah sizede ben evdeyim çalışmaya alisik birisi oldugum icin ev bana hic yaramadi psikolojik cokuntudeyim😓
Sevvals23 1kiz1anne sağolun sizlere de, yani bende aslında o durumdan korkmuyor değilim şimdi bir düzene alıştım bu ay sonu ayrılıyorum nasıl yaparım bilemedim 😭
1kiz1anne Sevvals23 inanin calismak cok guzel bisey mis hamile kalinca isten ayrilmak zorunda kaldim pandemide olunca riske atmak istemedim ama simdiki aklim olsaydi birakmazdim evde tum gun ne yapıcağımi bilmiyorum kendimi oyalayacak seyler bulmaya calisiyorum surekli ve belli bi zaman sonunda o bile yeterli gelmiyor bazen sıkıntıdan oturup ağlıyorum cevremde kimse yok oturup kalkacağım kafa dengi yok olsada sıkıntıli dönem
Itssoelif Mennu evet, biraz daha kilo alsın dedi. Protein ağırlıklı, süt, yoğurt, yumurta, baklagil, et, balık, koyu yeşil sebzeler… bu şekilde beslenmemi söyledi.
Sevvals23 1kiz1anne aynen alın benden de o kadar . Bizde bu şehirde eşimle yalnızız ailemizde yanımızda yok o yüzden bende tekim ve sanırım aynı şeyleri yaşayacağım 😭