Braark dygu87 daha doktorum doğum tarihiyle ilgili bir şey söylemedi ama her şey yolunda giderse şubat sonu gibi bekliyoruz 🌸
Sevvals23 Begm amin inşallah 🤲 ooo sen zaten tecrübelisinnn 🙈 süper 😊 illa ki olacak böyle şeyler hayat zaten bir sınav zorluk olmadan güzellik olmuyor zaten sonu da mükemmel bir mutlulukla bitiyor❤️ Ah analar analar 😻
Eda-kmrcu Sevvals23 hersey güzelde bebişim cok hareketlı sabah akşam hiç durmuyor tekmeler dısında sankı kazı çalısması yapıyor içerde sizinde öyle mi😀
Itssoelif Biz de 28+3 olduk 18 Mayıs son adet tarihi. Bebiş geçen hafta 1070gram olmuş bile sizinkiler nasıl. Doktor biraz kilo aldırır bu bebişe dedi. Ben de 10 kilo aldım zaten daha almak istemiyorum 😅 sağlıkla gelsin bebislerimiz İnsAllah.
Mennu Itssoelif benim de 15 mayıs son adet tarihim. Daha bugun gittik 1150 grm di ve doktorum cok iyi kilosu dedi. Sizinkini az mi buldu
Sevvals23 Itssoelif ben en son kasımda gittim o zamanda 700 gram civarıydı ama ben de 10 kilo aldığım İçin sanırım bebişlerimiz yerine kendimizi besliyoruz 🙈😹😹 aynen bende katılıyorum sana ve ne yapmalıyız acaba 🙈🥳😍
1kiz1anne selam annisler bizde kizimla 31+3 olduk şubat 2 gibi bi tarih verildi ama bizim kiz daha da erken gelebilir belki normal doğum istiyorum ama bizim icin sağlıklı olan hayirlisi olan ne ise o olsun inşallah kiyafetlerimiz yikanip utulendi cantamiz hazirlanacak sadece oda hemen olur diye düşünüyorum evimin temizligine de basladim yavas yavas zaman bir an once gecsin ve artik tum zamanimi bebegimle geçirmek istiyorum malum hastalik yüzünden anneme bile gidemz oldum ahh ahhh ❣
Sevvals23 1kiz1anne oh maşallah 🧿 çok az kalmış sağlıkla gelsinler inşallah 😍 aynen bizlerde öyleyiz kimseye gidemez olduk uzaklaştık ancak sosyal medya kadar yakın olabiliyoruz birbirimize 😭
Mennu spaceship burun tikanikliginiz icin ne yapıyorsunuz acaba bende de aşırı var ve geçmiyor geceleri uykumdan tikanik uyanıyorum
spaceship Mennu buhar makinesi aldım, almadan önce sıcak suya nane limon koyup başucuma koyuyordum uyumadan önce… bazen iyi geliyor bazen hiç fayda etmiyor. Deniz suyu da almıştım ama faydasını göremedim. En son bugün nane yağı aldım… tamamen bir çözüm bulamadım yani, çok zorluyor gerçekten.
Itssoelif Mennu evet, biraz daha kilo alsın dedi. Protein ağırlıklı, süt, yoğurt, yumurta, baklagil, et, balık, koyu yeşil sebzeler… bu şekilde beslenmemi söyledi.
Itssoelif Sevvals23 aynen ben 10 kilo aldım ama bebiş niye 1kilo 😅 yoğurt ve yeşil mercimek bebişe yarıyormuş onlara başlayacağım, canım çekmiyor ikisini de ama
Ozgeknc spaceship aynı tarihleri söylemişler bana da 14 Şubat dedi doktorum 😊 bende eksikleri aldım ufak tefek şeyler kaldı, yıkandı ütülendi 🤗
spaceship Ozgeknc yaaaa gerçek mi, ben daha yıkama ütülemeye geçmedim. Haftasonu yapayım eşimle birlikte diyordum, erken daha diyenler oldu ama ben yapayım kafam rahat etsin istiyorum 🤔
Sevvals23 1kiz1anne inşallah en kısa zamanda , artık yavrularımıza sarılıp evlere kapanalım. Bu covidde bitsin artık şahsen ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum .. 😭
threestar Sevvals23 yani korona hepimizin su an zaten korunmak istediği bir durum🥺 Ailem gelecek doğuma insallah ama su an koronalar ve babam biraz ağır geçiriyor maalesef… Şubatta sonu gibi bekliyoruz bebeğimizi nasipse, daha eksikler de çok yavastan tamamlamaya çalışıyorum öyle geçiyor yani☺️
1kiz1anne Sevvals23 Allah kolaylik versin insallah sizede ben evdeyim çalışmaya alisik birisi oldugum icin ev bana hic yaramadi psikolojik cokuntudeyim😓