Elbiiiii A33 ofm hastanes ümmühan toros her muayenemde yarım saat herşeyi inceliyor detaylı bilgi veriyor çok memnunum
Zeynep_MT A33 eğer ki maddi durumun el veriyorsa özel muayanesi olan prof Dr perinatolog inanç Mendilcioğlu’nu tavsiye ederim . Memorial ile anlaşmalı orada doğum yapıyorsunuz. En azından detaylı ultrasona ona gidebilirsiniz 24 . Haftada
A33 Busra_0738 ilgili mi hastasıyla doktor ?? Bazı doktorlar var işini sanki zorla yapıyor gibi davranıyor 😒
Busra_0738 A33 2 tane tanıdık arkadaşım bu iki doktora gitti istediginiz tüm soruları rahatlıkla sorup cevapluyorlsr zaten sormadan da bilgilendirdiler dediler gayet memnunlar
Busra_0738 A33 mesela 36. Hafta mı tam yanlış söylemeyim hurma yemesi gerektiğini ve yapası gereken hareketleri söylemiş doktor her gitmesinde hareket göstermiş müjde hanıma giden mustafa hoca da cok sıcak içten ilgili bir doktordur
Bugcuu @A33 Döşemealtında özel şelale termessos hastanesine gidiyorum bende. Mehmet Sinan Kurşun doktorum. Doktorumdan çok memnunum ama hastane kafamı kurcalıyor biraz 🤔😊
Yusrahmet Bugcuu bende aynı doktora gidiyorum benimde doktor kurcalıyor biraz 🙄 bi kaç haber var hakkında
Busra_0738 A33 rica ederim tabiki önemli dedigim gibi durumunuz müsaitse gitmenizi öneririm içiniz rahat edicektir
Fatosef Şelale tıp merkezine gidiyorum ali dincay kavaklı doktorum fazla ilgili değil maalesef mecbur gidiyorum devlette randevu bulsam gtcem sürekli olarak
Kbra007 Medstar müjde şekeroğluna gidiyorum çok memnunum bilgisi güleryüzlülüğü sakinliği cidden beni rahatlatıyor
Kbra007 Uncalı meydan tıp bade ılgına da gittim tanışmak için ancak müjde hanımın profesyonelliğini onda göremedim pek🙄