ikincikezannelik AselinAnnesii Ayşe hanım benim doktorum Yeşim hanımda çok iyi diye duydum ama çok yoğun randevu almak çok zor
ikincikezannelik AselinAnnesii ayrıca özel hastanelerin en uygun fiyatlı olanı diyebiliyorum 950 tl sezeryan
ozgesoy28 Firstmommy canım bahçelievler haznedar da doktorum var özel klinik 250 tl muayenesi ama üstüne bir doktor daha tanımadım 9 ayımı bugün bitirdim çarşamba günü de doğum yapcam allahın izniyle tavsiye ederim kesinlikle
Teacher34 Mandarin9 doktor ıyı olabılır ama hastane berbat ve yenıdoganında hıcbır cıhaz yok ben 2. Dogumumu orda yaptm 37 haftalık kuvezd aldılar cıger gelısmemıs dıye ve 2 gun sonra öldü cıhaz eksık kesınlıkle pısmanlıktır medıcana bahcelıevler
NaimeYilmaz ftmfts yok ben sadece muayne oluorm oraya dıger seylermı devlette yaptırıorm bıraz pahalı cunku
Nurayuzun Bende bağcılar medipol mega ya gidiyorum elif hocaya muayene 125 tl ikli testi geçen çarşamba yaptırdım 118 tl ocakta arkadaşım sezeryan yaptı 2200 yada 2900du tam hatırlamıyorum
ftmfts NaimeYilmaz hangi devlette yaptırdiniz ayrintiliyi peki? sira almasi kolay oluyormu ayrintili icin
Portakal Bende Derya hanıma gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 85tl. Ben ikili testimi devlette yaptırdım sonucumu Derya hanıma gösterdim. Detaylı ultronumu nisa Hastanesi'nde Reyhan hanıma yaptıracağım
ebruSalgn ikincikezannelik cogu yere gore gayet uygun bence 😃 cok tesekkur ederım insallah fiyatlar dedigınız gibidir 🙇🙇
NaimeYilmaz ftmfts en gec 12.haftafa gıtmenız lazım dr sadi kanunı sultansuleyman hastanesı yapıor bıldıklerım ben detaylıyı tanıdık vasıtasıyla yaptırdm 22.haftamda ama bu hastanelerden bırıne takıbınız olsun mutlaka zarar gelmez herseyınızı ucretsız yaptırırsınız 🌸