Firstmommy Arkadaslar; 9 haftalık hamileyim ve hala kafama göre doktor bulamadım.Tavsiyelerinizi bekliyorum ..Tesekkürler 🤗
jrarya Firstmommy Dr Sait Halil Yenibosnada Nish Istanbulda muayenehanesine çok çok memnunum doğum için Memorial Hizmet Hastanesi ile anlaşmalı
srpkse Firstmommy ben haznedarda medicanaya gidiyorum Dr Gönül Çimen tavsiye ederim çok tatlı dilli ilgili bi doktor uzun uzun muayne eder ve her ayrıntıyı tek tek anlatır🙂
jrarya NaimeYilmaz muayne ücreti 250 tl doğum için ocakta fiyat almıştık 4900 epidural ya da spinal olursa artı 600 demişti hastane tekrar sormadık ağustosta doğumum tarih yaklaşınca yine bi sorucaz
jrarya NaimeYilmaz amin inşallah hepimize önemli olan sağlığımızla ve bebeklerimizi sağlığıyla kucağına almamız sizede hayırlı doğumlar inşallah 🍀🙏🏼😇
Secily Brc__ aa bilmiyordum ben 2 sene öncesine kadar ona gidiyordum sonra taşındıgım icin doktor degistirdim tesekkürler🙋🏻♀️
Mandarin9 Firstmommy Bahçelievler Medicana Dr Düzgün Korkmaz 👍🏻 İnanılmaz memnunuz o derece ki soracak sorumuz kalmıyor herşeyi açıkça anlatıyor söylüyor içimiz rahat yanından ayrılıyoruz
Firstmommy Mandarin9 muayene ücretini ögrenebilir miyim? Ben suanda medicine da müge temel e gidiyorum. İkili tarama testimiz olacak 3 hafta sonra.sizin bebeginiz kaç haftalık?
Teacher34 Mandarin9 doktor ıyı olabılır ama hastane berbat ve yenıdoganında hıcbır cıhaz yok ben 2. Dogumumu orda yaptm 37 haftalık kuvezd aldılar cıger gelısmemıs dıye ve 2 gun sonra öldü cıhaz eksık kesınlıkle pısmanlıktır medıcana bahcelıevler
Mandarin9 Firstmommy SGK lılara 170+15 tl katkı payı ile 185 TL . 12+3 haftalığım yarın 2li testimiz var o da 190 TL