sevimlieyuboglu61 imren91 bende diyet programındayım amambir sorun yaşamadım siz kendş doktorunuzla görüşün, programı zaten size göre vermiştir Diyet listeniz nasıl
imren91 sevimlieyuboglu61 Yani 35. haftamda bebeğim 2300 , bana az geldi. Konuştum bugün porsiyonunuzu arttırabilirsiniz dedi bundan sonra öyle yapacağım
imren91 sevimlieyuboglu61 Sizin diyetinize benziyor çoğu ama ben çok acıkıyorum. Fazla hareket ediyorum yediğim şeyler hemen sindiriliyor sanırım.
sevimlieyuboglu61 Deletedmom59 şeker yüklemesinin amacı vücudunuzun şekeri tolere edip edemediğini takiib yapılır. Herkes de zaten fazla çıksaydı bu yükleme yapılmszdı gerek olur muydı ? İnternettr sağlıklı bilgiler bulabilirsiniz biraz okuyun daha sağlıklı olacaktır
Deletedmom59 sevimlieyuboglu61 peki zaten şeker ilacı kullanan birinin bu testi yaptırmasına gerek var mı araştırmadım çünkü hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim burda da konuyu görünce sormak istedim zaten herşeyi merak eden araştıran biriyimdir😌
sevimlieyuboglu61 imren91 23 aylık oğlum var 24 saat kesintisiz onla ilgileniyor um diyetim yine de eksik kalmıyor siz bir diyetisyene başvurun
imren91 Harunayse Benim 31+0da 1650 idi. Bana yine az gelmişti haftasına göre. Yani ortalamanın altındaydı.
imren91 sevimlieyuboglu61 Canım diyetisyene bugün yine gittim ama porsiyonunu artır demekten başka bir şey demedi. Ben de bir bardak içiyordum mesela sütü 2 ye çıkarcam o şekilde porsiyon artırımı nasıl etki edecek bakalım.