ozlem-06atli Zeynepyrdnkl Oğlum olacak 😊 Çevremdeki beni gören herkes çok güzelleşmişsin dediler. Bende çirkin miydim dedim hepsine 😂 Ne kadar doğru bilemiyorum ama öyle derler hep. Hiç cilt lekem ya da sivilce olmadı. Yüzüm pürüssüz duruyor 😊👍
Merve5454 Zeynepyrdnkl oğluma hamileyken çenemde leke çıktı doğum yapana kadar da gitmedi yüzüm çok lekelendi
prensmusta Zeynepyrdnkl kız da olsa,erkek de olsa o annenin eski halinden eser kalmıyor maalesef😬cinsiyetimiz erkek ama bazen gözlerimi açamıyorum şişlikten,37 numara ayalarım 40 oldu,annelik bu demekmiş,sağlıklı olsunlarda yeterki 🤗🤲
yagmurmislina64 Zeynepyrdnkl kızım olucak cildim berbat oldu sivilce doldu bilmiyorum ben kıza erkegede baglamıyorum erkege hamile olup cildi mahfolanda var.
fatosd84 Zeynepyrdnkl kızım olucak rabbimin izniyle inşallah öyle bişi yok yüzümde leke vs çıkmadı çirkinleşmedim maşallah bence insandan insana değişiyor
Leylim Bence doğru😁oğlum olacak kirpiklerim uzadı yüzüm baya dolgunlaştı dudaklarım herzamankinden daha kırmızı😀😀
gzdeakcy124- Zeynepyrdnkl bence alakası yok 26.haftadayım yüzümde hiçbirşey yok dahada güzelleştim kilo aldım kiloda yakıştı sırtımda sıvılceler vardı azaldı vucudum cok yaglıydı yag oranı azaldı eskisi gibi deil 😁😁
Aynurr16 Zeynepyrdnkl benim heryerim çil sivilce oldu baştan Ama hepsi geçti çok şükür 🙈 oğlum olucak herkes kız dedi ama tutmadı 🙄
Ipek0z Zeynepyrdnkl normalde çok güzel bir kadın değilimdir bunu kendim de kabul ederim ama görenler ne oldu sana yüzüne bir şey mi yaptırdın diyor inanılmaz bir ışıltı bir pembelik makyaj yapmama hiç gerek kalmıyor 🙈🙈 görenler direkt oğlun oluyor değil mi diyor ya da oğlum olacak dediğimde belli oluyor diyorlar gerçekten bu teoriye inanıyorum 😄
Esra-dmr yildizfero01 Allah nasip ederde evet ☺️ Bir kız bir erkek diye tahmin etti bakalım doktorumuz hayırlısı ☺️🙏🏻
yildizfero01 Esra-dmr hayırlısı île gelsin inşallah kucağınıza Allah’m yardımcımız olsun ozaman double guzellesirsiniz
Ebruozyolcu Zeynepyrdnkl ilk aylarımda güzelleşmistim şimdi ise heryerim sivilce içinde kızım olucak Allah nasip ederse bence doğru ☺️