NefesDeniz Zeynepyrdnkl İkiz bebeklerime hamileyim biri kız biri erkek🤩 Bakalım neler olacak yüzümün bi tarafı güzel bi tarafı çirkin olmasın da 😂
Mom092 Zeynepyrdnkl Kızım olacak ama butun cevrem ‘ normalde cirkinlesmen lazım yoksa erkek mi ‘ diyolar 🤦🏻♀️😂
mrvears Zeynepyrdnkl bence bu kişiden kişiye değişiyor oğlum olacak Allah’ın izniyle ama yüzüm sivilce hep ☺️
Aysegul_2822 Zeynepyrdnkl bence degisiyor ya bn ilk oglumda yuzum tamamen lekeliydi ikinci oglumda yuzum bembeyaz parlakti simdi kizim olacak kizim da ayni bembeyaz parlak
Ocall Zeynepyrdnkl Bu gerçek yüzüm de zaten leke iz sivilce yoktu ama hamile oldugumdan haberin yokken ten rengim çok açılmıştı ve yüzüm hep parlıyordu eşim bile fark etmişti senin rengine bisey oldu diye yanaklarim kırmızı normalde onlar bile gitmisti😁
Ozlllmb Zeynepyrdnkl yuzumde leke olmadi benlerim çoğaldı sadece birde aşırı kilo aldım 😒 +20 kg 🤷🏻♀️🙈 erkek bebeğimiz olacak
Merinosunannesii Zeynepyrdnkl Allah nasip ederse kızım olacak beni gören herkes damla kesin kız mı diyorlar evet diyorum e niye çirkinleşmedin sen diyorlar yani aynıymışım çok şükür 🤭
Hvvakpln Zeynepyrdnkl oğlum olacak ve yüzüm okadar düzgünki herkes kızıyor sürme bişey diye yok diyorum inanmıyorlar
mavikelebek_ Zeynepyrdnkl bende tam tersi oldu kızımda çok güzelleştim cildim bebek gibiydi şimdi oğluma hamileyim kendimi çok kötü hissediyorum
babyackgz Zeynepyrdnkl benimde kızım olacak ve bence çirkinleştim baya kilo aldım yüzüm gözüm şişti 🥺 o eski halimden eser yol şimdii