_TuBaa_ Alinamoms Eşimle birlikte gitmek için hep cumartesi günleri alıyorum randevumu. Yasakta dahil çok gittik, hiç bir sıkıntı çevirme olmadı, olsada zaten elinizde hastane randevunuz var sıkıntı çıkarmıyorlar.
NefesDeniz Alinamoms Hastane size doğruyu söylrmiş aslında ama içiniz rahat etmiyorsa bağlı bulunduğunuz semtin polis merkezini yada jandarma bakıyorsa jandarmayı arayıp durumu sorun onlarda size doğru olan neyse söylerler. İlk bildirge onlara gidiyor.
Ayss1234 Alinamoms gecen cumartesi 8 den sonra yasak vardı ama ve ben kan vermiştim 7 gibi doktor 2 saate çıkar sonuclar demişti bu yüzden akşam 9 gibi cıktık yola 2 kere çevirme durdurdu eşimde hastaneye gidiyoruz biz sonuc almaya dedi tamam geçmiş olsun dediler ve yolladılar
Minik-anne-12 Alinamoms gitsek bile heryer kapalı olcak ben öğrendiğimde alışveriş yapmak istiyorum o yüzden hafta içine alcam 😁😁
Alinamoms Minik-anne-12 ben mart ayına bıraktım herşeyi haziranda doğurcaz zaten her türlü zamanımız olucak 🤦🏻♀️
Minik-anne-12 Alinamoms ben şuanda çalışıyorum doğumdan sonra çalışmamayı düşünüyorum eşimede yüklenmek istemiyorum fazla o yüzden çalışırken herşeyini almak idtiyorum 😂😂
KayBus Minik-anne-12 bende bugün cumaya aldım randevuyu mecbur iş yeri yaska olunc abişey diyemedi bende cinsiyet öğrencem kısmetsw çikolata ye diyorlar bebek hareketlenirmiş 🥰
Minik-anne-12 KayBus evet banada öyle dediler artık arabada başlarım yemeye hastabineye kdar 😂 2 -3 saatlik yol gidicem çünkü göstermesi lazım
KayBus Minik-anne-12 ayyy yiyelim bakalım belli etsinler valla merakımızdan doktor doktor gezdirmesin bizi 😀
Minik-anne-12 KayBus hiç sorma ya bi kerede göstersinler valla 😂 yaşadığım yere 2 -3 saat uzaklıkda ve çalışıyorum sürekli gitme şansım yok devletdede kesin bişi demiyolar