Alinamoms canım benim de randevum cumartesi günü Hatta ben randevuyu dün sabah aldım akşamına yasak geldi Ben de hemen hastaneye aradım Bizim böyle durumlarda gönderdiğimiz bir izin kağıdı var bundan önceki Yasaklarda da aynı şeyi yapmıştık O izin kağıdı ile gelip de bir sorun yaşayan hastamız olmadı isterseniz tarihimize hafta içine alalım isterseniz Hafta sonu olarak kalsin dedi Ben de eşime söyledim eşim dedi ki hani istersen ben iş yerinden izin alırım dedi o ofiste çalışıyor ben ofisten izin alabilirim ama dedi hani Eğer Hafta sonu izin kağıdı şansımız varsa Hafta sonu gidelim Hem de yasaktan kaynaklı daha sakin olabilir dedi bana da mantıklı geldi izin kağıdı istedim izin kağıdını aldık Bir de eşim şöyle bir şey söyledi Ben de biraz araştırdım dedi ne olur ne olmaz tek o izin kağıdı yeterli midir diye e devletiniz varsa eğer e-devlet üzerinden seyahat izni Alabiliyor muşsunuz herhangi bir hastaneye veyahut bir eve bir yerden bir yere neden Gideceğiniz ve hangi tarihte belirtiyorsunuz e-devlet’ten de size izin kağıdı veriyorlarmış O izin kağıdı ile Gönül rahatlığı ile gidebiliyor mussunuz Ben bir de Oraya başvurdum izin kaydı ile gideceğim Allah’ın izniyle sende öyle yapabilirsin