Kelebekler ilk hamileligim sürecindeki gibi ilgi göremedim ama ilk hamileliligimdeki doğum surecindeki ve sonrasındaki ilgiyi anlatamam. Şuan tüp ve cip bebek hastalarına yoğunlaşmış durumda maalesef. 2. Hamileliligimde 37.haftam da akintimin rengi değişti diye belirttiğimde ilgilenseydi o kadar acıyı çekmemiş olacaktım canlı canlı kesilip dikilmek katlanilacak acı değil ki sezeryan öncesi belli bir süre birşey yiyip içmeden alıyorlar benim o acıdan da sıkıntım oldu onun riski de vardı ki bu kadar riske göz göre göre sokuldum maalesef . Kısaca böyle bir süreci yaşamam dr hatası. Ameliyatta yok mesane yırtılır kanama durmuyor yok orası dikiş tutmuyor vs vs 2 gün boyunca dikme dedikleri hortumla dolastim acı acı üstüne omrumden omur gitti kesinlikle hakkımı helal etmiyorum . Dikişler tutmayıp 2. Ameliyatı olsaydım kesinlikle yasal süreç e giderdim ki ağrılarım artarsa farklı bi dr a gidip yasal süreç başlatmayı bile düşünüyorum. Bahsettigin üzere maalesef burda sağlık sektöründe dr yok denecek kadar az insanın eli kolu bağlı. Bir de şuan virüs sektörü var haklısın ünv fazlasıyla kalabalık .
Bu arada normal doğuma elverisliysen hiç şüphen olmasın sezeryan i önermiyor ilk hamileliligimde 28.haftada kanala girdi bebeğim hemen düşük önleyici iğne ciğer geliştirici oldum ve kimildadigim an doğum sancilarim başlıyordu wc ye gittiğimde başını hissediyordum ağrılardan yalvardım 36.haftada dayanamıyorum artık al diye. Wc ye aglayarak bacagimi sürükleyerek gidiyordum normal doğumu bekleyelim dedi suyu azaldığı için sezeryan a aldı suyu almasaydı normal doğum olacaktı canım o yönden icin rahat olsun. Ayrıca normal doğumda aldığı ücret sezeryandan daha fazlaymis canım sezeryan de hastaneye daha fazla ücret alınıyor diye hastanede bi hasta anlatıyordu ne derece doğru bilmiyorum ama hastaneye tahlil için gittiğinde sorup öğrenebilirsin