Ilk dogumumda o kadar memnun kalmıştım ki 2. Doğumumu düşünmeden aynı dr da yapmayı düşündüm ilk hamileliligim problemli hamilelikti . 30.haftada bebek doğum pozisyonunda ilk hamilelik gibi sıkıntı olmasın diye hemen ciğer geliştirici olduk sonra belli aralıklarla baktı 37.haftada gece ağrılarım başlıyor 37+5 de alalim artık dedim erken 38+2 ye gün verdi ben dayanamam dedim burdayiz dedi. Tam 22.11.2020 saat 01.55 de suyum geldi hemen aradık hastaneye gidin muayene etsinler dedi açıklığım 4cm olmuş ameliyat ekimi dr gelene kadar 10cm ulaşmış ameliyathane spinal anestezi yaptılar yatmam ile hemen kesmeye başladılar çünkü bebeğin başı çıkmak üzereymiş uyuşmadım diye bağırdım hiç oralı olmadılar hissedeceksin dediler dokunmalarinizi hissetmiyorum acı hissettiğim dedim 2dk durdular çok şükür uyuşmuştum ve tekrar başladılar ve hocam saniyeyle cikarttiniz dedi ameliyat ekibinden biri sonrası…. Tam anlamıyla işkenceydi ilk doğumdaki dikiş yerlerim patlamış rahimim inceldiği için dikiş tutmuyormus ve nedense kanamami durduramadilar kendi aralarında ordan dikemem mesane yirtilir bu taraftan olursa da bu taraf gider falan diye konuşmaya başladılar sonra 5 dk sonra anestezinin etkisi geçmeye başladı kanamayi durdurmak için bez bastirmalarini hissetmeye başladım yavaş bastırın diye bağırmaya başladım sonrasında dikiş atılırken de aynı işkence…. Normal doğum ağrısı çektiğine mi yoksa ameliyat esnasındaki eziyete mi yoksa sonrasındaki acılara mi yanayım bilemedim resmen kabus a döndü doğumum. Ameliyat ekimi o kadar ilgisizdi ki serumumu düzgün takmamislar ameliyat esnasinda nasılsa cıktı ben söyledim ameliyat bitti beni odaya götürmek yerine onlar her yer kapalı nerde yemek yiyecegiz bu saatte diye muhabbete başladılar. Ağrılarım ameliyattan çıkmadan başladı odaya geldim vurulan ağrı kesicinin antibiyotigin ilacın haddi hesabı yok hemşirelerde sürat beş karış ilgi sıfır yatağın bi tarafında sonda sarkıntılı diğer tarafta kan torbası (dikme) (onu cikarttirken canımın nasıl yandığını tarif edemem) dr 2saat sonra yanıma gelip dikislerin tutmayabilir zor bi ameliyat geçirdin bekleyip göreceğiz dedi ben ağrıdan duramıyorum dediğimde en yüksek düzeyde ağrı kesici veriyoruz yapabileceğimiz şey yoğun bakıma almak olur ona göre karar verin dedi bebeğimi düşünüp yoğun bakımı kabul etmedim .1 hafta boyunca ağrıdan ağladım yattığım yerde ağrıdan duramıyorum bana yürümeden geçmez dediler omrumden omur gitti 37+5de almalıydık çok beklememliydik dedim nerden bilebilirdik demez mi bu dr prof ayrıca erken doğum riskin var diyen dr . Sizce kızlar bu durum da dr hatası yok mu ?