Tubiss--- Merhaba hanımlaar 🤗 40+0 olduk ve sanırım bende doğuramayanlar kervanına katıldım🤭 halen tık yok ne sancı, ne nişan nede su… varmı benimle aynı kaderi paylaşan. 🤭
Dilbersen Tubiss--- Burda hep okuyorum 40 haftayı gecmis oluyo herkes nerdeyse. Daha erken doğum yapan yokmu acaba? Hani 38-39 haftalarda falan bunun bi zararı varmı?
Mnk2 Tubiss--- 1 hafta sonra aranıza katilicam bende ilk dogumu 41+1 de yaptm 2. De aynı olacak gibi görünüyor
Tubiss--- Dilbersen 37 haftadan önce yapılan doğum erken doğum olarak geçiyor diye biliyorum 38,39 haftalık doğum bi risk taşımıyor. benim 2.gebeliğim doktorum 40 haftayı beklemez demişti ama ablası gibi çok nazlı çıktı gelmek bilmiyor
Minnos-54 Tubiss--- gobeginiz asagi dustumu benim ilk gebeligim gobek.asagiya duser diyorlar ama benim o bile düsmedi🤣
Gulerdem Kutupyildizi hayır canım bebeğin veya annenin durumu riskli olmadığı sürece sezeryana almıyorum dedi bekliyoruz bakalım
Berfinnnzeynep aysem2828 suni sancı cok zor olur mu acaba artık benimde 40a doğru kesin gelmiyecek suni sancıdanda çok korkuyorum
Gulerdem Tubiss--- acaba biz ne zaman yaşarız o mükemmel bebişlerimizle kavuşma anını çok merak ediyorum 😊
Tubiss--- Gulerdem Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıkla gelsinler de artık 1 kaç gün daha beklicez
HavvaSy Seyma-07 41 e kadar bekleyelim. Normal doğurmaya hiç bir engel yok bebekte de, sen vazgeçmediğin sürece ben normale giderim dedi. Bizde bekliyoruz