UmaysMom Ayla92 uygulamaya göre son 29 ama sezaryen olacağı için çook büyük ihtimal son 17 💕 çok heycanlıııı🥳
Mrvteacher Ayferavci 38de yaptı doktor korkulacak bişey yoktu bence ama abartıldığı kadar değil acıtmadı pek
Ahsenimveben Almryse bnede tam bilmiyorum günde 3 defa birden karnıma gelen sanci ile wc de buluyorum kendimi Cuma kontrolüm var dr. A soracagim
Zeyno25-bykl Brn1- aynıymış canım bende hiç 14 Aralık yokmu diye bakıyordum 😀 hangi şehir hangi hastane de yapican doğumu
Eda_eyrc Almryse bugun agrılarım war rahatsız ediyo. Gece hiç yatamıyorum zaten tuwalete git gel yapıyorum ve agrım cok ıluyor
esraaarslan Ahsenimveben şuan bende onu merak ediyorum tuvalet ihtiyacıyla uyandım ki gayet ishal olmuşum 🤷🏻♀️ Dün felan da birden fazla büyük tuvaletime çıktım acaba ne zaman doğum olur 😅
elisas-mom esraaarslan bende 3 gündür öyle ishalim ara ara sancı baskı oluyor aşağıya onun dışında gelen giden yok 🐣🤦🏻♀️
elisas-mom esraaarslan bende her WC kalktığımda su mu nişan mi diye düşünüyorum sürekli,kafami doğumla bozdum şu sıralar 😂😂😂😂ilkler böyle oluyor heralde 🤷🏻♀️ son 8🎈
Almryse elisas-mom canim bende oyleyim, ama bugün yoğun kıvamlı bir akıntı geldi içinde minik nokta şeklinde kan pıhtısı vardı nişan olabilirmi
elisas-mom Almryse takip et olabilir zaten nişan gelmesi anında hemen doktora gitmeye gerek yokmus bilgi verirsin doktoruna.
Almryse Ahsenimveben ya benim düzenli sancılarım geliyor hastaneye gitmeye niyetleniyorum geçiyorum geçen hafta gittiğimde 1cm açılma vardı sinirlerim bozuluyor 😂😂😂