Meliks Benim de normal de 11 aralık ama şuan sancim var ve uyuyamiyorum her an herşey olabilir korkuyorum
elisas-mom Meliks sancın yalancı mi değilmi nasıl anlıyorsun benimde değişik bı sancı vuruyor ama bebekte hareket var. Söylemesi ayıptır ishal oldum bı anda bu ne anlama geliyor acaba 🤦🏻♀️
Meliks elisas-mom isal de doğum belirtisi canım ama sancin fln yoksa normal isalliktir benim şuan ki sancim 1 saatir devam ediyor ara ara dayanamicagim şekilde deyil tabiki ufaktan ufaktan altan hissediyorum kasiklarima vuruyor bacağıma vuruyor benim de ilk dogumum olduğu için bilmiyorum tecrübem yok ama beklemeye karar verdim uzanıyorum eğer sancim artar ise ozamn gideceğim dr a
elisas-mom Meliks sancım var kasıklarıma değişik bı ağrı vuruyor aşağıya doğru şuan dayanıyorum ama bakalım nolur. Benimde ilk bebek bende tecrübesiz bekliyorum 🐣😊
Meliks elisas-mom gece sancim artı ama her hangi bi belirti yoktu gitmedim uyumaya çalıştım yeni uyandım vajinada bi yük ağırlık var farklı bi şekilde içimden bi ses bu gün biseyler olucak diyor ama bakalım hayırlısı
Tugceinnal Ahsenimveben amin teşekkür ederim sizinde inşallah. Cuma gününden beri nişanım geliyor ama onun dışında hiç belirti yok, perşembe gibi kontrolum bakalım. Sizde durumlar ne?
Elfynsmr Elmaveannesi açılmanız var mı peki? Benimde 17 günüm var ama açılma hiç yokmuş sadece bebek çok kasılıyor bi kaç gündür siZde de oluyormu
61Aysen prensmusta Bilmiyorum ama ayin 31 ine kadar durupda o gece gelmesinler en azindan gece 12ye kadar😂dakikalr icn sene değişmeyelim.Aslinda doktorun bna verdigi ultrason kağıdında 24 aralikla 3 ocak arasi tarih yaziyo ultrasona göre ama uygulamaya göre 31 günüm yani araliğin son günü doluyo günüm gözüküyo.Halbuki ultrason haftamla uygulama haftm ayni adet tarihim birebir uyumlu haftmla anlamadim hayirlisi olsun ne dim
Kedianasi 2020ARALIK benim düşük çok korkuyorum o yüzden Sezeryan doğum ve ikiz gebelik hakkımızda hayırlısı olsun
Merve1192 Elfynsmr bizim de 16 gün var. Açılma var mı yok mu bilmiyorum ama bebeğim çok kasılıyor benim de
Suna26 Tugbaayaz_01 korku heyecan merak endişe bilinmezlik aldı başını gidiyo sizdede öyle mi 🤦🏻♀️😂 normal doğumu bekliyorum gözlerim kapalı 🙈
Mernana Ayla92 son 22 doğsun istiyorum artık 😁 aralık anneleri farkındamısınız karantina başladığı zaman oldu bizim bebişler şimdide nasipse karantinada doğacaklar 🤭
sblaltnky Son 22 kızlar ama bendede ishal ve baş dönmesi olmaya başladı sizdede oldu mu baş dönmesi? Ve idraarım geldiğinde sanki mesanem aşağıya düşücekmiş gibi ağrı oluyor sizde bunları yaşıyor musunuz? İlk hamileliğim merak ediyorum
rodin123 sblaltnky ocak annesiyim aslında ama ikinci sezeryanim 1 hafta öncesinden alınacağı için aralığın son haftasi yani yılbaşı çocuğu olacak bakalim