Gzdsrm Rabiayz anladim canim ins. dusuk deildir iyi dusun iyi olsun belki icindeki kan pihtilarini atiodur
Gzdsrm Rabiayz yok canim dusukten 5 gun sonra gittim doktora parca falan kalmamis cok sukur gerek kalmadi
Sibelezgi Rabiayz bennde dusuk yaptim gecen sene yogun bi adet gibiydi cok sanciliydi ilik dus al rahatlarsin.gecmis olsun 😔
Rabiayz Sibelezgi teşekkür ederim sizede geçmiş olsun canım hiç birsey yapmak istemiyor çocukları bile eşim uyuttu:(
Aydabdullah Gzdsrm aacaba dusuk yaptiginizda parca ne boyuttaydi ben adet gunu yapmistim pozitifti test ama bir hafta sonra normal adet oldum ? Yani oyle parca falan yoktu
Gzdsrm Aydabdullah canim benimki adetimden 2 hafta sonra dustu ama olmasi gerektiginden kucuktu 5 haftalik falan kalmis avcunun ortasi kadar bi deri parcasi gibiydi uzerinde boyle damar gibi seyler bide boyle elin yanarda su toplar ya oyle ici kucucuk su dolu baloncuk vardi sanirim bebis orda olusyo 😔
Gulsurmeli Rabiayz canım buraya yazmak yerine hemen doktorunu arasaydın veya hastaneye gitseydin kimse bunun anlamını doktorlar kadar iyi bilemez
Rabiayz Gulsurmeli canım ben yurtdışında kalıyorum öyle doktorların numarası fln yok soracağım yoksa tabi ki ilk doktorumu arar sorardım
Aydabdullah Gzdsrm yaa cok gecmis olsun Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin, bende hic oyle birsey olmadi normal adet oldum kafam karisti iyicene ondan sonrada hic ultrasonla bakmadan sprilar takildi randevu aldim insaAllah birsey yoktur
Aysun1983 Rabiayz Allah’ın hikmetinden sual olmaz cnm bir kapı kapar bir kapı açar hayırlısı ile rabbim kalbine göre versin
Rabiayz Aysun1983 aminn canım ben ilk evladımı 2 sene bekledim bende myom var çocuk olması çok zor denildi ama sonra süpriz bir şekilde geldi oğlum :) olgum 14 aylıkken kızıma hamile kaldığımı öğrendim şok olduk doktorlar bile şaşırdı gecen hamile kAlınca yurtdışındayız artık burda bi doktora gittim düşük olunca senin hamile kalman çok zor myomların var dedi dedim benim iki evladım var çok şaşırdı :) yani allahım verdi mi veriyor herzaman en iyisini en hayırlısını veriyor gerçekten ☺️
Gzdsrm Aydabdullah dusukse bakmalari lazim aslinda canim kurtajdan sonra bile cagirip bakiolar rabbim isteyen herkese versin ins. Kimseye aratmasin zor gercekten insan yipraniyor ama rabbim verio mucizesini 24 haftalik olduk cok sukur bu sefer hepsini unuttuk gitti sag salim kucagima aliyimde bu sefer
Aydabdullah Gzdsrm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasib etsin benim basimdan bu olay oglum 2 aylik iken gecti cok sukur uzuntu olmadi bende
Gulsurmeli Rabiayz kusura bakma gerçekten türkiyede olduğunu sanıyordum genelde öyle ya çok üzüldüm geçmiş olsun İnşAllah rabbim kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻 🥺
Rabiayz Gulsurmeli evet canım Türkiye’de 8 sene yaşadım 2 hamileliğim orada geçti orada istediğin saatte doktoruna yazıyorsun arıyorum burada öyle yok sadece özel ebe tutarsan oluyormus amin iki evladım var allahım onlara sağlık versin inş ve tüm evladı olanlara Allah’ım sağlık versin isteyene de evlat versin ❤️