Caglanuroney Kizlar yarın doğumum var lütfen dua edin biraz erken doğum olucak 36+5 olucaz bebeğim kuvezde kalmaz inşallah 🙏
Elmaveannesi Caglanuroney canim sezeryan icin mi gun verdi doktorun. Sorun neydi? Allah yardimcin olsun bu arada insallah saglicakla kavuşursun miniige
CansuAkplt Caglanuroney Allah yardımcınız olsun insallah 🙏🏻😊 bebeğinize kavuşacaksınız ne güzel sağlıcakla gelsin insallah
Caglanuroney Elmaveannesi evet canım sezeryan bebeğin kilo alımı yavasladi bide benim kalp rahatsızlığım var çok zorlanmaya başladım artık kalp doktorumla ortak karar alıp yarına karar verdi doktorum zaten kalp sıkıştırmasa da bekletmicekti daha fazla riske sokmamak için
Caglanuroney Tgcktmr sağol canım inşallah 🙏☺️ aort kapak yetersizliği bide aort damar tıkanıklığı var canım
istanbul3434 Caglanuroney Allah saglikla sihhatle cok da kolay bir dogumla kucaklamayi nasip etsin🙏 kavusma gunu öyle dusun canim🥰🧿 ben de 29 haftaligim uyku tutmadi dolaniyorum buralarda😁 sen de bize dua et doguma girerken olur mu?
Caglanuroney istanbul3434 amin canım inşallah 🙏 ederim tabi ki Allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun insallah ☺️
Caglanuroney Tgcktmr dün doğum yaptım dün geceyi yoğun bakımda geçirdim bebeğim de ufak solunum sıkıntısı varmış geçmiş ama enfeksiyon kapmış biraz antibiyotik tedavisi başladılar 5 gün daha kalıcak hastanede dualarını eksik etmeyin lütfen 🙏
Caglanuroney Tgcktmr ben evdeyim ama bebeğim hala hastanede bı sıkıntı olmazsa inşallah doktorların demesine göre yarın bebeğim cikicak hastaneden kavusucaz ayrı kalmak çok zor 😔