hmasahin Fatma-yldz Sancaktepe/Ortadağ’da oturuyorum 🙋🏻♀️ Özelde Çamlıca Medipol’e gidiyorum (hem muayene hem doğum uygun diye), devlette de Zehnep Kamil’e gidiyorum. Orda da hem kaydım olsun çift doktorla ilerleyeyim hem de testleri ücretsiz yaptırayım diye 🤩☺️
3636 hmasahin hastaneden memnunmusunuz acaba bende Sancaktepe de oturuyorum İlhan varank Hastanesi’ne gidiyordum ama yorumlar hiç iyi gelmedi bana bende yeni bir hastane arayışına girdim dogumumda yaklaştı ne yapicam bilmiyorum 😏😏
Acemianne27 Elifirem ben normalde yıldız hanıma gidiyordum ama Aralık ayında hastanede olmayacağını söyledi ve Nergiz hanımı önerdi. 38 haftalık hamileyim muayenesi çok kısa sürdü ve renkli ultrasonla bakmadı sadece ölçümlerini aldı detaylı bir muayene olmadı. Ben mi çok beklentiye giriyorum diye düşündüm kendi kendime ama yıldız hanıma gittiğimde her muayene de renkli kesin bakardı
Elifirem Acemianne27 hic bilmiyorum yaa memnun degilsen baska bir doktora git eger icine sinmediyse sonucta doktorun izinde ve baska bir doktora gorunmen gerekiyor. Ben fazla beklentiye girmiyorum sanirim 😊
Betus344 Acemianne27 Valla kısa sürmüyor benim girdiğim zaman muayenede hatta renkli alamamıstı beya ugrastı bebek hep eli yüzündeydı bu sefer gittiğimde beya bi uğraştı poz alıcam diye 🤣 her sordugum soruya cvb verıyor yanıtsız bırakmıyor bazende ben sormadan kendisi anlatıyor
LETHE Acemianne27 benimde muayenelerim cok kısa sürüyor en fazla 3 5 dk. Ama biz 15 dk parasi veiyoruz
Busramd Eayh ben çok memnunum bilmiyorum bende biraz konuskanimdir herseyi anlatir her sorduğun bu soruya cevap verir benim de 14 aralikdw var randevum dogumu konuscaz 37 haftalik olucaz
hmasahin Fatma_0 Ayşe Kavasoğlu, instagram hesabından bakıp tatlılığını anlayabilirsiniz ☺️ https://instagram.com/dr.aysekavasoglu?igshid=1deuvizgbg1rh
gmzcvk Fatma_0 Zeynep Akcoltekin, cok memnunum cok ilgili guler yuzlu ve uzun sure siz soru sormadan herseyi size anlatiyor
umutcuk Busra3 anlıyorum fakat kadın doğumda hamile bakan doktor kim bilmediğim için randevu talebi olusturamiyorum o sebeple isim sordum, kimin bktigi çok önemli değil, sonuçta devlet ve eğitim hastanesi 😘😘
Busra3 umutcuk Doğru anladım mı emin değilim söylemek istediğini ama şöyle araştırmada gebe polikliniğinde görev alan doktor jinekoloji polikliniğinde de görev alıyor. Randevu alırken dikkatimi çekmişti. Poliklinik olarak gebe den randevu alıyoruz ya ordaki doktorları hep jinekolojide de görüyorum yani. Muharrem Karacaer’e muayene olmuştum bir keresinde asistanlar sınava gidince kendisiyle konuşma fırsatım olmuştu çok güzel anlattı mesela burada belli bir doktorun olmaz bana muayeneye geliyorsun diye ben girmem doğumuna dedi. O gün hangi doktor görevliyse dedi. Kimi sezaryende görev alıyormuş kimi normalde falan öyleymiş lütfi kırdarda. Bilgin olsun. 🤗
F-Gemi Sade29 bende maltepede oturuyorum pendik medipole gidiyorım esranur tola 150 tl muayene ücreti fakat bide saadet ünsal hanım var onada çok gitmek istiyorım oda medipol pendikde 135 tl iki doktorda branşında çok iyi çok başarılı tavsiye ederim güzel ilgileniyolar hastane zaten tertemiz bilirsiniz fahrettin kocanın hastanesi oluyor. normal doğum 2500 sezeryan 3000 tl
bahar95 F-Gemi merhaba, bende maltepede oturuyorum pendikte hangi doktora gidiyorsun bir türlü karar veremedim bende sen gittinmi hangi doktoru önerirsin, şimdiden teşekkür ederim
SILA--123 Sade29 bende maltepede oturuyorum küçükyalı delta tahir tosyalı meslegine aşık bir adam 95 tl muanesi
Busra3 SILA--123 Bu adamı duymayan yoktur herhalde çok fazla kişiden duydum ismini. Hep de güzel bahsediyorlar.
Eczmery123 Busramd ilk çocuğunuzu yine aynı doktorla normal doğumla mi doğurdunuz? Ben de Nuran hanıma gidiyorum. Normal doğum istiyorum Allah nasip ederse. Çocuğunuzu doğurursanız doğum hikayenizi yazarsanız çok sevinirim 😊
Busramd Eczmery123 ilk çocuğum da orda dogdu ama başka doktorda şuan o doktor yok orda . Nuran hanım genellikle normal doğum yanlısı bir doktor inşallah normal olcak gbi ama şuan biraz iri bir bebegiz onumuzdeki hafta karar vericek . İnşallah yazarım 🌺
ezcakmak Dragos Bezmi Alem Hastanesinde Ebru Hanıma gidiyorum memnunum çok ilgili ve her an ulaşılabiliyor
SILA--123 Busra3 internetede yaz çıkıyo işinin ehli bir adam bizim soy ona gidiyor ve odadan seni 45 dakika dolmadan cikartmiyor hrmde para göz degil opsiyon zamanı geçse bile rica ediyosun para almıyo