Minimalist_anne Fatma-yldz central Hospital kozyatağı. Doktorum Cengizhan Kolatan. Çok sakin, bilgili, tecrübeli bir doktor. Ben de tavsiye üzerine gitmeye başlamıştım.
Acemianne27 Betus344 memnunmusunuz peki ben yıldız hanımın hastasıyım normalde ama Aralık ayında hastanede olmayacağını ve bana Nergiz hanımı önerdi iletişim numarasını paylaşıyor mu mesela
edaelifokmn Acemianne27 bende Nergiz hanıma gidiyorum memnunum numarasını paylaşıyorum mesajlara muhakkak dönüş sağlıyor
Betus344 Acemianne27 çok memnunum bazen şunu sorayım diyorum hastaneye gıdınce doktor kendısı soyluyor bu haftanda böyle olursun felan diye numarasınıda sen ıstemeden verıyor
Acemianne27 Elifirem nasıl bir doktor acaba ben yıldız hanıma gidiyordum ama aralık ayında hastanede olmayacakmış Doğuma 13 gün var nergiz hanımı Önerdi bana da
Elifirem Acemianne27 nergiz hanim cok iyi bir doktor seni dinliyor ilgileniyor ilk gittigimde iletisim numarasini verdi. Istedigim zaman ulasabiliyorum. Cok yogun degil ya da ben hep 4 ten sonra gittigim icin beklemiuorum :) tavsiye ederim 👍🏻
Busra3 umutcuk Belli bir doktor yok zaten aynı doktora randevu alsan da doktor bakmıyor hep asistanlar onlar da değişiyor her seferinde. Malesef asistanlar doktorlardan daha doktor yani doktor ilgileniyor da asistan zorla oturtulmuş gibi oraya bir de tersliyor insanı. Umurumda olmuyor beni muayene etsin gerekli bilgiyi versin diye bakıyorum artık. Çok bi ilgi beklemeyin yani devlet hastanesinden. 😉
umutcuk Busra3 anlıyorum fakat kadın doğumda hamile bakan doktor kim bilmediğim için randevu talebi olusturamiyorum o sebeple isim sordum, kimin bktigi çok önemli değil, sonuçta devlet ve eğitim hastanesi 😘😘
Elifirem Acemianne27 renkliyi sordum bugun 22. Haftadan sonra uygun pozisyonda olunca bakiyor 😊 zaten kicukken renkli pek bi anlamli olmuyor
Acemianne27 Elifirem ben normalde yıldız hanıma gidiyordum ama Aralık ayında hastanede olmayacağını söyledi ve Nergiz hanımı önerdi. 38 haftalık hamileyim muayenesi çok kısa sürdü ve renkli ultrasonla bakmadı sadece ölçümlerini aldı detaylı bir muayene olmadı. Ben mi çok beklentiye giriyorum diye düşündüm kendi kendime ama yıldız hanıma gittiğimde her muayene de renkli kesin bakardı