Adonis01 sule-irmak Aslında hamile kalınan kilo da çok önemli . Herkes kendi ilk kilosuna göre değerlendirmeli . Kıyas yaparsak yanılır üzülürüz bence ☺️🌸
Hulyaa67 Adonis01 tabi öyle ama takıyorum kafaya moralim bozuluyor kayınvalidem sürekli şiştin şişkosun oğluma yakışmıyorsun diyo iyice piskolojim bozuldu 😒
Adonis01 tgctngl Umarım canım 🙏☺️ En önemlisi yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım . Kilo verilir 😁 ❤️
Nilfer123 Adonis01 Adonis01 36.haftadayim 17 kilo aldım zaten zayıftım kilo alınca etli butlu oldum çok güzel 🤗
Buslee BrcCntkn çok şanslısınız o zaman aynı rutin bende de mevcut fakat demek ki porsiyonlarımız ve öğün sayılarımız belki de farklı😊 sizin adınıza sevindim
Aslisvvl Aysun1983 13 haftalık oldum tartılmıyorum ama 5 kilo almışımdır. Evlere hapsolduk kilo almamak mümkünmü
Aysun1983 Aslisvvl kullandığımız ilaçların da etkisi büyük bence bugün artık daha dikkatli davranmaya çalışıcam önümüzde daha çok yol var ve son 3 ayda daha fazla kilo alınıyor
Adonis01 Hulyaa67 Kaynanan nasıl bir terbiyesiz ki böyle söyleyebiliyor . 1000 kilo da olsam kocam beni beğenir de ki kaynanana dert olsun . Densiz kadını hiç takma kafana .
Amommm Hulyaa67 sağlıcakla kucağına aldıktan sonra verirsin hiç dert etme Allah bebişinle senin yardımcın olsun🥰