Ecaglaagt Şuan 16.haftadayım, 61 kg ile hamile kaldım 12.haftada 59 oldum dün kontrolüm vardı hala 59um 🤭🥰
Yasom Ben 55 kilo ile hamile kaldım 🤰sonra 51 düştüm aşırı mide bulantıları yüzünden şimdi 18 haftaya girdim tekrar 55 kilo oldum 😍yavaş yavaş alıyorum bende👶☺️😍
BrcCntkn Buslee merhaba … Ben sadece sabahları ekmek tüketiyorum… Akşamları tuketmiyorum sadece yemek yiyorum… Hergün meyve tüketmeye özen gösteriyorum… Aslında pek yaptığım birşey yok…
Buslee BrcCntkn çok şanslısınız o zaman aynı rutin bende de mevcut fakat demek ki porsiyonlarımız ve öğün sayılarımız belki de farklı😊 sizin adınıza sevindim
ssylgmz 28+4deyim 10 kilo aldım ama 5 6 kilosu son 1bucuk ayda rahatsız etmeye başladı aniden almak sanırım çarpıntım oluyor nefes daralmaları. Kilo almayı yavaşlatmak için ne yapabilirim iyice iştahım arttı 😅
tgb94 22+1 3 kilo aldım ama fazla almamam gerek bu 3 kilo yu aldığından beri çok ödem olmaya başladı çok rahatsız ediyor ne yapsam geçmiyor 😓
54Gulsumgursu Buslee şu et hamileliğinin sonuna kadar sürmesin dedi bizim ailede genetik annem de böyleydi
Caqla8001 ftmftmb yok canım 3 güne bir damacana su tükettim bile isteye değil kana kana ekmek yemek gibi.Aynı zamanda kilo kilo salatalık meyve tükettim hep çocuğa gitmiş bende kilo almak isterdim Rabbim sağlık versin bizlere yavrularımıza 🙏
Lolo3434 Adonis01 37. Haftadayim 9 kilo almisim 86 kiloyla hamile kalmistim… sonrasinda 9 kilo aldim ara arada zayifladim… Bebegim suanda 3250 grm… bu hafta doktora gitcez bakalim ne diyecek 🤔🤔🤔🤔
Emire-09 27+2 haftalığım boyum 1.70 64 kilo ile hamile kaldım şu an 70 e kadar çıkıyorum en fazla tartıldığımda🙈6 kilo aldım