Deletedmom15 Elifbalim bilmiyorsan soylemis olaym canim bende yani dertten muzdariptim googleye ilacim hangi eczanede yaziyosun gelen sayfaya bilgilerini giriyosn ilacini sehrini falan hangi eczanede oldugunu soyluyo sana 24 saatde bir guncelleme yapiliyo
Zahide_2010 Bende bu gün Çorum da tüm eczaneleri gezdim sadece bir kutu bulabildim mecburen memleketimde ki eczaneyi aradım buldum oradan getirteceğim . Kullanmamız mecbur bu iğneyi uygulama da var gözüküyor ama eczaneler yok diyor anlam veremedim
Elifbalim Zahide_2010 çok anormal bi durul gerçekten 😐 Allah yardımcımız olsun buluşalım tez zamanda inş
Efadime Kizlar bu oksapar igne ile aspirin kullaniyorum bnde bu igneyi kullanan normal dogum yapamiyo diyolr dogrumu
Melikeakkc Efadime kanı sulandırdığı için canım doğuma yakın 1 hafta yada 2-3 gün önceden bırakılıyor iğne
ikibebeliana Efadime yalan ikinci normal doğumumu yapcam inşallah Allahın izniyle doğumdan 1 gün öncesine kadar da kullandım kesme de olmadı doğumdan da 10 gün sonraya kadar kullandım
Efadime Elifbalim anladim cnm vslla bnde oyle duydum ama bi bilgim yok doktorada soramadim sira bulamiyorum zaten
TeacherrMom Elifbalim anladimm çok geçmiş olsun rabbim kolaylastirsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.bebklerimizi inşallah. Zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun 🙏
Arvensmom Elifbalim canım aynı sıkıntıyı ben de yasadım seni çok iyi anlıyorum.Naçizane önerim olacak eğer arabanız varsa yoğun olan yerdeki eczanelerle vakit kaybetme onlarda kalmaz.Nüfusu az olan ilçelerde kıyıda kösede kalmış eczaneleri ara.Ben anca o şekilde bulabildim
Esracim01 Kızlar bunu hekimime sordum bende başından beri kullanıyorum bulunamıyor diye. Hiç bulunamazsa aspirin türevleriyle devam edeceğiz telaş etme dedi. Yani hekimlerimize sorun zaten durum ortada olmadı aspirine başlarız