Efeninannesi59 34+5im hala bebeğim aşağıda, her işimi de kendim yapıyorum ayakta geziyorum sürekli hicbir problem yok dedi doktorum. Sürekli idrar hissi yada kasıklara baskı had safada ama bebişim sağlıklı bu bana yetiyo 💕
melissara Efeninannesi59 kesinlikle sağlıklı olması daha önemli ama böyle düz uzandığımda yumurta gibi çıkıyor sağ sol hareketlerini gözümle görüyorum 😂
Satilmis-eymen DidemTanem 27.haftadan beri bende aynı durumdayım hareketlerini aşağıda hissediyorum dedim doktora ve direk alttrafim cikicak gibi hissediyodum vurduğunda 32.haftaya geldik hagle değişmedi ayakları asagida hagla hareket ettikçe canım çok yaniyo habire tuvaletim var gibi hissediyorum inşallah böyle devam etmez doğuma kadar döner 🤲☺️
melissara Satilmis-eymen umarım döner benimki tüm vücuduyla aşağıda ayaklarını falan karnına çektiğinde top gibi oluyor aşağı tarafım karnım boş idrar kesesinin orda duruyor hiç anlamıyorum yani orda rahat demekki😁😁
Fatmanursanliii melissara evet evet aynı benimde öyleydi sonra o tekmeler göbek hizana çıkacak ve bu yorumu anımsayacaksın😊
Gul_mom Esmdrml böyle durumlarda ilişkiyi tamamen yasaklıyorlar çünkü kanama riskine neden olabilirmiş. Bı de bolca su tuketmemiz gerekiyormuş 3 litre kadar
melissara Gul_mom çok su içen birisiyim ve doktor ilişki hakkında hiçbirşey demedi kendi doktorumun iyileşmesini bekliyorum 😕
Beyzacm Sürekli tuvalet var hissi oluyor.Cnsiyetleri de yazarsanız belki bı çıkarım yapabiliriz.Henuz belli olmayanlar var,saklayan bebisler🙊🙈
melissara Gul_mom 10. Hafta falandı plsentamın aşağıda olduğum zaman 14. Haftanda kontrole gittiğinde yukarı çıkmış
Gul_mom melissara yok sizin bebek asagidaymis bizim eşi aşağıda olunca ilişki kanamaya sebep olabiliyormuş ondan dedim 🙂