bilgetuna12 Egemenin_annesi26 Benim ne yaş riski herşey normaldi kombine risk 1/130 doktorumla bizzat telefonda da görüştüm dedi kendini sıkıntı strese sokma karnında ki çocukta risk var demedik yani bir ihtimal verdik kanında çıkan risk bu dedi daha doğuma 4 buçuk ay falan var ne gelirse allahtan inanıyorum hiçbir sıkıntı olmadan herşeyi atlatıcam insanın buna inanması da önemli birşey 130 böldüğün zaman bile ,50 1 ihtimal bile çıkmıyor ama önemli olan sabredip beklemek.
Zeynep0606 esraolgun cnm uzulme benimde 1:250 cikti doktorum 3lu yapmiyalim dedi detaylida bakilicam sadece bu sonuclar dogruluk iceren sonuclar degil dedi uzulme hic birseyi yoktur Allahın izni ile
esraolgun Esraguvennn tgb94 Eliff66 Fabulas Zeynep0606 Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için🌸 Çok daha iyiyim tabi olumsuz düşüncelerden arındım. Nifty testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Bi şekilde kafamı rahatlatmam gerekiyordu. Hayırlısı ile iyi sonuç alırım inşallah.
esraolgun Sevdaaa001 bilgetuna12 NefesDeniz Didemhalil Tugceasel_ tgb94 Zeynep0606 Eliff66 Ceylannn Herkese merhaba, 2 hafta önce beni burda herkes çok güzel teselli etmişti. Çok şükür sonuçlarım çıktı 🙏 temiz. Burdan haber vermek istedim. Merak eden dua eden, destek veren herkesten Allah razı olsun Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Kendinize iyi bakın 💞💞
Gardenya7 esraolgun benim 1:180 riskli çıkmıştı nifty önerdi, yaptırdım normal çıktı, şimdi içim rahat, hiç endişe etmeyin ama testi yaptırın, içiniz çok rahat ediyor diğer taramalara girmenize gerek de kalmıyor
esraolgun Gardenya7 evet bende yaptırdım sonuç bekliyorum. Bebeğinizin sağlıkla dünyaya gelmesine çok sevindim. Hayırlısıyla banada nasip olur inşallah dua edin🙏
Helen17 Ceylannn gittim canım bugün yapmadılar amiyonsentez de daha net çıkıyormuş test ultrason la baktı ense kalınlığı var dedi doktorum da bu testin riskli olduğunu söyledi bende yapmicam karar verdim ama bugün ağlamaktan kendimi heba ettim Allah ne verirse kabulüm ama benim buhale gelmeme bir doktor sebeb oldu ya Allah hakkı mı birakmasin
Ceylannn Helen17 canım benim neden bu kadar çok üzdün kendini. Sen içindeki sese güven anneler asla asla yanılmazlar. İçinde kötü bir his var mı? Yada için çok mu rahat anlarsın hissedersin sen emin ol. Ben hissime güvenerek inanıyorum bebeğin sağlıklı boşuna üzme artık kendini. Ayrıca doktor ne yapabilir ki. 2 seçeneğin var 1.si paralı test yapacaksın 2.si paran yoksa amniosentez. Oda 2 dk sürmeyen ama iyi bir doktorun yapması gereken bir işlem.emin ol herkesin testi bozuk geliyor herkeste bir sorun oluyor bizlerde de oldu benim ki aşırı yüksek risk çıktı ama sonuç temiz geldi. Bu testler yüzde yüz bebeğin hasta demiyor ki istatistik verilere dayalı bir şey.
Ahsennurrrr esraolgun o sonuçların kesin doğru değil canım istatistik üzerinden ,9 ay boyunca komşumun çocuğuna bütün doktorlar çıkan sonuçlara down sendromu dedi sapa sağlam turp gibi yani
esraolgun Ahsennurrrr evet biliyorum tanı amaçlı bir test değil ama yinede ilk duyduğumda çok endişelendim. Şuan daha iyiyim nifty testini yaptırdım sonuç bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda. Teşekkürler desteğiniz için 🌸
Ecepinar55 esraolgun canım korkma inşallah ni şey yoktur ilk bebeğime 1.150 çıkmıştı risk detayliys girdim temiz çıktı ve bebeğim sağlıklı doğdu. Şu an 2. Gebeligim ve bu sefer risk 1.47 çıktı bugün detayliys girdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı inşallah sağ salim sağlıkla kavusuruz evlatlarimuza için ferah tut.hic riski cikmayip detaylı ultrasonda sorun çıkan çoğu kişi var.
esraolgun Ecepinar55 size de çok geçmiş olsun. Zor bir durum gerçekten. Sağlıkla dünyaya gelmiş ilkiniz inşallah ikincisi de öyle olur. Teşekkürler desteğiniz için biraz daha iyiyim artık sonuç bekliyorum. İnşallah iyi sonuçlar alırım
Kaderr22 Dün detaylı ultrasona girdim bebeğimin herşeyi normal ama yemek borusunda genişleme var dedi bu durumu çevrenizde yaşayan var mı bilgi verin lütfen çok endişeliyim😔😔😔
esraolgun Kaderr22 hiç duymadım çevremde inşallah önemli bişey değildir. Doktorun bir açıklama yapmadı mı düzelir filan gibisinden
Kaderr22 esraolgun reflü tarzında birşeymiş doğumdan sonra küçük bir operasyon geçirebilir dedi 6 hafta sonrasına tekrar randevu verdi canım tekrardan detaylı ultrasona giricem
esraolgun Kaderr22 anladım çok çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir minik❤️ yenidoğan reflüsü çok sık duydum ama zamanla düzelir belki operasyona gerek kalmaz