esraolgun benim 4. Taramam da bir hormon çok çok düşük çıkmıştı. Genetik bölümüne yonlendirdi doktor yarık dudak yarık damak kısa boyun vs olabilir dediler ve kesin hasta dediler. Fetal Dna ve amniyosentez önerdiler. Geldik 5. Aya dedim bir tedavisi varmı yok dedi doktor. E o zaman ben su aldırmak istemiyorum sadece kan alinsin dedim. Eşimden de benden de kan aldilar 2 aya çıkar dediler. Sonra ben tekrar ozeldeki doktoruma gittim dedim böyle böyle dediler per perişan oldum bi bâkin var mı böyle bisey dedim baktı baktı hiç birşey yok üzülme dudakları gayet normal dedi bahdilen hastalık olsaydı eğer çok ağır anomaliler olurdu ve kalbinde büyük bir delik olurdu ben kalbi görüntüledim
Hiç sıkıntı yok zaten bu hastalık olsaydı bu haftaya kadar yaşamazdı dedi. 9 Ay önce pamuk gibi bir oğlum oldu allaha şükür kavuştum. Nasıl psikoljik olarak çöktüysem doğunca hemen sağına soluna baktım bebegimin sağlam mi diye. Ama şükürler olsun çok sağlıklı bir tostiğim var. Eminim senin bebeğinde de birşey yoktur.
-