Ozge3747 Ysmn_11 Histereskopi ve laparoskopi oldum. Rahmimdeki perde boydan boya alındı. Laparoskopide göbekten bir delikle girilip kamerayla bakılıyor sonra da şikayetinize göre histerskopiyle vajinal girilerek gerekli operasyon yapılıyor. Hşsterskopi çok basit bir işlem ama laparoskopi bir iki gün zorlayabilir. Sonrasında tüp bebekle hamile kaldım ben. Bu işlemler sonrasında yapışıklık olursa tekrar açmak için ikinci bir histerskopiye gerek duyulabiliyor
Ysmn_11 Ozge3747 öyle mi ikinciyle alakalı hiç konusmadik doktorla özel diilse neden tüp bebek yaptrdinz kendi tercihiniz mi doktor ameliyat sonrası gebelik daha kolay olur dedi
Ozge3747 Ysmn_11 Tabi özel değil, benim tek tüpüm tıkalıydı eşimde de morfoloji sorunu vardı olmuyordu yani, beklemek istemedik. Zaten 2. Denemede tuttu. Ama sizde bir sorun yoksa normal yolla deneyebilirsiniz tabi bir süre
Beyzaasiriinn Sivasss tabi her bünye bi etken inşAllah en kısa zamanda sağlıkla haberini alırsın haberini aldığın gibi kucağınada alırsın 🙏🏻
Ysmn_11 Ozge3747 Allah bağışlasın bizde benim dışımda sorun yok şükür tekrar sil baştan denicz zaten olmazsa artık farklı yöntemler çünkü bende zaman kaybetmek istemiyorum 🤲