Alparslan Gudigudi cnm 28 haftalığız kalsiyum magnegzyum ,dekavit, demir ilacı , kan sulandırıcı aspirin, balık yağı , tiriot ilacı ben bunları kullanıyorum cnm biraz fazla şey kullanıyorum rahatsızlıklardan dolayı
Sevde123 Gudigudi 12.haftada folik asiti bıraktım kan ve vitamine başladım. 18. Haftamda kemik ağrılarm başlayınca magnezyum Yazdı doktorum
Hanif Faziletttt tabini zararı olur folik asit bebeğin gelişimi için çok önemli. Annelik kolay değil maalesef böyle şeyleri ihmal etmeyin. Ayrıca burda biri dese ki içme, içmeyecek misiniz ?🤔
Ncznbaby Gudigudi bende 28 haftalığım ilk 3 ay folik asit (folbial), 3. Aydan sonra Doğuma kadar kan ilacı(oroferon), vitamin (decavit), balık yağı (algeo oil), magnezyum kalsiyum içeren (osteocare) kullanıyorum.
Asrinbaby Gudigudi 30 oldum. Magnezyum, balık yağı, d vitamini, demir , b12 iğnesi 🤣 su an aklımda olanlar sonra neden şiştin diyolar ahh ahhh
Tugceeee Kan değeriniz düşük çıktıgı için mi demir ilacı kullanıyorsunuz? Doktorum bana vermedi, kanım 14,7 çıktı