Gudigudi Ilk 3 ay folik asitten sonra demire gectik. Hala demir kullaniyorum baska bisey vermedi. Acaba benim doktorum mu vermedi. Yoksa sizde de oyle mi?
Faziletttt Bu folik asiti ne zaman bırakacam acaba 11+2 günlük hamileyim aç karnına içemiyorum zorla içiyorum arada unutuyorum acaba sıkıntı olur mu içmesem
Gudigudi Faziletttt ben 1 kutu kullandim. Bitince tekrar alma dedi doktor. Icinde 90 mi 100tane mi ne vardi.
Gudigudi Faziletttt ben tok karnina iciyordum. Demiri ac iciyorum. Kullanmayi birakmayin fetal anomalileri önlüyormus. Icmeye calisin.
Hanif Faziletttt tabini zararı olur folik asit bebeğin gelişimi için çok önemli. Annelik kolay değil maalesef böyle şeyleri ihmal etmeyin. Ayrıca burda biri dese ki içme, içmeyecek misiniz ?🤔
Sevde123 Magnezyum,kan ve vitamin haplarım var onları kullaniyorum hergün doğuma kadar devam edecekmişim😞28+3 olduk bu arada
Sevde123 Gudigudi 12.haftada folik asiti bıraktım kan ve vitamine başladım. 18. Haftamda kemik ağrılarm başlayınca magnezyum Yazdı doktorum
Gamzemerve Ilaclar kilo aldırmayo ben hic kilo almadim 2 kilo dışında korkmayın onemli olan sağlıklı beslenmek
Gudigudi GRZ ilk 3 ay folik asit, 2. 3 ayda da demir kullandim bana vitamin vermedi doktor yahu:/ bir danisayim. Herkes vitamin kullaniyor galiba.
Nurr_1 Arkadaşlar 17+2 şuan ilaç kullanmaktan nefret ediyorum doktor D vitamini yazmıştı iki ay oldu içmeyi unutuyorum balık yağı yazdı şimdi de kullanmasam bi sorun olur mu acaba 🙄
Maide Ilk üç ay folik asit daha sonra balik yagi simdi ise demir ilaci kullaniyorum. Ama demir ilacini duzenli icemiyorum😔