Heyecandorukta Zehraa13 Size de erkek diyor çin takvimi 💙 Sizin doğuma az kalmış olmalı. Ocakmı tahmini doğum tarihi? Merak ettim doktor ne ddi cinsiyetine 🤔😁
Sevilay7 Heyecandorukta banada bakarmısın 21 Mayıs 1996 bnim 11 mayıs 1995 eşimin 22 agustos son adet
Fasulyemibeklerken Heyecandorukta BANA DA BAMARMISIN 26,09,1992 Eşimin 14, 09 1991 Sat ilk günü 26 Ekim son günü 30 Ekim 2020
Heyecandorukta Fasulyemibeklerken Sizin erkek görünüyor 🐣💙 Daha çok yeni hamileymişsiniz, bakalım doktor ne diyecek 😁
Fasulyemibeklerken Heyecandorukta bakalım Allah neyi nasip ediyor ikisine de razıyız ama kızımın abisi olsun isterdim 🥰inşallah bir oğlum olur sağlıklı eli ayağı düzgün
Sevilay7 Heyecandorukta 12 haftalıkken gittim belli değil gibi dedi ama kafadan tahmin yapayım kıza benziyor glbi dedi anlamdım sanırım 12 haftalık koz erkek organı ayırt edilmiyormuş dogrumu acaba bu
Heyecandorukta Sevilay7 12 hafta daha çok erken cinsiyet için, yanılma payı yüksek oluyor ve doktorlar genelde 16. Haftayı bekliyor cinsiyeti söylemek için, bize de 16. Haftada erkek demişti 🐣💙