HULYA0693 Rose2828 canım ben etliğe gidiyorum zübeyde hanıma ☺️ çok şükür doktorlardan yana bi kötü sonuç görmedim 🙈
Lebis6 Rose2828 etlik Zübeyde hanıma gitmede 😅 hiç iyi şeyler duymadım orası iyi değil gazi hastanesine gidiyorum belirli bi doktor yok canım ama çok memnunum ilgililer
pilavustutavuk Rose2828 bende Gazi üniversitesi’nde hoca farki vererek istediğim doktora gidiyorum.. sürekli olarak onda takip oluyorum:) cok cok memnunnum Fiyat farki olarak 230 tl muayene ücreti var.
dugmeninannesiii Rose2828 valla canım henüz doğum ücreti falan konuşmadık biz 15 haftalığız daha muayene 200 tl ama.
ozlem-06atli Rose2828 Devlet olarak Şehir hastanesine gidebilirsin görümcem gidiyor çok memnun. Ben de Pursaklar Duru Tıp Merkezine gidiyorum. Muayene ücreti 40 TL ve doktorum çok iyi çok ilgili. Durumunuz varsa tavsiye ederim 👍
Lebis6 ozlem-06atli ilk zaman bende oraya gittim çok iyi bi doktordu ama doğum yaptırdığını bilmiyordum sonradan duydum doğumu nerde yaptırıyor birde ücret ne kadar doğum ücreti ?
ozlem-06atli Gizemmmmmmkync Canım Duru Tıp Merkezinde doğum yok sadece gebelik takibi var. Fakat doktorumun doğum için Çukurambar Koru Hastanesi ile anlaşması var. Doğumu düşünürseniz orada doğum yaptırıyor
ozlem-06atli Lebis6 Evet canım çok iyi bir doktor. Muayene ücreti 40 TL . Çukurambar Koru Hastanesi ile anlaşması var doğumu orada yaptırıyor. Doğumum sezeryan olacak 6500 lira
MihricanA Rose2828 Sehir hastanesine gidiyorum inan en temiz hastane orasi etligin kapısının önünden geçme
ozlem-06atli Gizemmmmmmkync 11 gün sonra sezeryan olacağım canım bebeğim makat geliş olduğu için. 6500 lira sezeryan. Normal doğum ücretini bilmiyorum.