Ayaegulyunus Aaaaayyyssssuuunn ben ne hissettiğimi bilmiyorum hala ya 😊 ama rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum onu emzirirken falan görüyorum hamile olmadan önce de erkek bebek görüyordum hayırlısı bakalım çok merak ediyorum 😍
Aaaaayyyssssuuunn Ayaegulyunus bende erkek bebek görmüştüm kucağımdaydı 😍hayırlı evlat olsunlar ınsallah canım
Simgedoruk Ayaegulyunus bize kesin erkek demedi benziyor dedi ama bende sürekli kiz oldugunu görüyorum tanimadigim biri sürekli senin kızın olucak diyor bakalım kesin ne olucak😀 bidahaki aya kaldı hayaller mi hayatlar mi görücez 😂
Tugbaeymen Ilk oglumun adi eymen ikincisine oglum cebrail bende aden istiyorum. Son 15 gun kaldi saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.
esma_korkut Eşim öğrendiğinden beri Zahir diye seviyor oğlumu …bende o kim diyorum 😒 adını koydum ben Ahmet Zahir olacak dedi 😡 ben sadece taşıyıcıyım sanırım …uyuz oldum 🤨
Ayaegulyunus Simgedoruk bize de daha bi tahminde bulunmadı canım cuma günü inşallah söylerler ama zaten daha erken öğrenmek için. 😊😍 Beni de her gören senin oğlun olacak diyor hayırlısı bakalım eşim de hep rüyasında erkek bebek görüyor bende hep erkek bebek görüyorum her akrabam arkadaşlarım senin oğlun olacak diyor çok merak ediyorum 🥰🥰
sumeyye8aslan Simgedoruk bana da herkes kizin olacak diyor ,bugün gittik ama gözükmedi kordonu bacak arasindaymis göremedi doktor malasef 17 .haftamizdayiz
Ayaegulyunus Sedamgoktug Gökdeniz 😊 ben anaokulunda staj yaparken öğrencim vardı ismi Gökdeniz ama çok yaramazdı ismini çok beğeniyordum 😊😊
Tazeanne0 hlyakoglu ismim ilknur allah hiç bir şey yokken yeryüzünde ilk nur yaratıyor yani her şey nurdan yaratıyor nur çok önemlidir dinde bende bunu taşıyamıyorum mesela derler muhammed ismini koymayın peygamberimizin ağır isimdir taşıyamaz benim teyzemin ismide havva mesela oda öyle böyle biliyorum
Balonnnnn Tazeanne0 ama peygamberimiz kendi ismini önermiş belki yıldızınız düşüktür. Mübarek isimden zarar gelmez ona yormamak lazım benim fikrim.
Ebru1234 Aaaaayyyssssuuunn biz bebeğimize Halil Aras ismini koyacagız 25+5iz bakalim degismez diye düsünüyorum 🥰🤭