Aaaaayyyssssuuunn Güzel anneler erkek bebek isim önerilerinizi alabilir miyim 12+5 iz bugün erkek olduğunu öğrendik 🤰🧿🤲😍
Tazeanne0 Kuzey miraç eymen burak isimlerini seviyorum bir tek beğenirsen bunlardan düşünebilirsin ☺️ rabbim rüyanda ismini göstermeyi nasip etsin inşallah canım anlamları çok önemli insanların ismini taşıdığını düşünüyorum ağır isim koyma ağır isimleri insanlar taşıyamıyor benim ismim çok ağır ve sürekli hastayım hasta olmadığım gün yok hastanelerde yatıp kalkıyordum sürekli kırkayaklar mı sokmadı beni kaç defa neler neler o yüzden isim çok önemli 💕
esraizmirli Tazeanne0 yaa ben rüyamda Yaman ismini veriyodum oğluma daha cinsiyeti belli değildi tabi sonra oğlum olacagını öğrendim ama hocaya sordum hani vermek gerekir mi diye hocada Allah erkek olacagına dair sana göstermiş nasip etmiş dedi illa koyulcak diye bir kaide yok dedi ama bende kararsızım eşimde diyor ki bari daha güzel bie isim görseydin😂😂
Simgedoruk Bi oğlusumun adı doruk şimdi 2.ye hamileyim 12.haftada erkeğe benziyor dedi doktor kerem düşünüyorum kiz olsaydi derin koyucaktim çok hevesiydik.rabbim sağlıklı bebisler versin inşallah
Tazeanne0 hlyakoglu ismim ilknur allah hiç bir şey yokken yeryüzünde ilk nur yaratıyor yani her şey nurdan yaratıyor nur çok önemlidir dinde bende bunu taşıyamıyorum mesela derler muhammed ismini koymayın peygamberimizin ağır isimdir taşıyamaz benim teyzemin ismide havva mesela oda öyle böyle biliyorum
Ayaegulyunus Aaaaayyyssssuuunn ya bizde 12+5 🥰 cuma günü randevum var inşallah bizde ogreniriz. Ama eşim erkek hissediyor biz isimlere karar verdik erkek olursa Alparslan 😍 kız olursa Zeynep hüma 🥰 hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰😍
Aaaaayyyssssuuunn Ayaegulyunus amin canım sen ne hıssedıyorsun ben erkek olacağını hissetmişti zaten erkek olunca erken ogrenıyorsun genelde kızsa muhtemelen öğrenemezsin kız nazlanıyor😂
Ozlemtuncay Kayra yada göktuğ düşünüyoruz bizde canım belki yardımcı olur ama genelde doruk çınar uras baybars koyuyorlar bu yıl
Ayaegulyunus Aaaaayyyssssuuunn ben ne hissettiğimi bilmiyorum hala ya 😊 ama rüyamda sürekli erkek çocuğu görüyorum onu emzirirken falan görüyorum hamile olmadan önce de erkek bebek görüyordum hayırlısı bakalım çok merak ediyorum 😍