Seda5561 Bahar2622 bence bi kaç gün daha bekle belki geç döllenmedir hasta olmadıysan hem olmazsa günler bitmedi bi daha ki sy dualarımız seninle
Seda5561 EmineDD pes etme çok odaklanmamak lazım öyle olunca vücut kasılıyor ister istemez olmuyor rahat ol bak hiç düşünmeden dene bi daha ki ay bak farklı olacak 🙏🏻
Seda5561 Ben takvimim diye bir program kullanıyorum bana adet olacağım günü doğurganlık günlerimi yumurtlama günlerimi gösteriyo sizde indirin bide programın hesapladığı günlerde deneyin belki faydası olur
34Gizem Seda5561 ben de onu kullanıyorum ama ovülasyon günüm ile orada gösterilen farklı olduğunu gördüm
EmineDD Bahar2622 bugun gerçekten sinirlerim çok bozuldu durup durup ağlayasım geliyor aaçma sapan rüyalar gördüm ümidimi kesmiştim zaten ama işte yinede yaptım testi negatif göre göre bıktım zaten bırakcam artık ya
Seda5561 Bahar2622 inşallah canım üzülme sakın bebek olacak diye odaklanma rahat olarak dene bak o zaman sonuç alacaksın 🙏🏻
Seda5561 34Gizem bilmem ben ovülasyon testi hiç yapmadım bu programa göre hareket ettim belki denk geldi bilmiyorum ama allaha şükür hamileyim 🥰