Gzmprin Bahar2622 Aynen canım hiç düşünme Allahım uygun zamanı biliyor bi bakmışsın bu ay hamilesin hamilelerin duası kabul oluyormuş hepiniz için dua edicem inşallah güzel haberlerinizi alırım 🙏🙏
Bahar2622 Burcu3506 kürtajdan sonra gunler değişiyor biraz belki denk gelmemiştir. Ben ikinci kez kürtaj oldum ilkinden sonra kalmıştım yani kürtajdan sonra kalan bir sürü kişi var endişelenme
minikmucizemmmmmm Bahar2622 canımm ara ara girip bakıyodum senin için ama nasipp üzülme stres yapma cidden biliyorum elde değil ama herşey Allahtan gelir❤️
Ozge2805 Bahar2622 ☺️ Şimdi hayırlısıyla tekrardan olur inşallah canııım ☺️ Benimde adetime 7 gün var bakalım
minikmucizemmmmmm Benimde adetime 1 hafta kaldı demin ekmek keserken bi bulantı geldi afedersin lavaboya zor yetiştim ama daha çokk erken biliyorum da bunlar hep umut kırıntıları😂😂
Burcu3506 Bahar2622 offf gerçekten cok zor seni içten anlıyorum inşallah öbür ay bizim olacak bu gruptan yine cift çiZgi olan testlerimizi atacağız
Seda5561 EmineDD pes etme çok odaklanmamak lazım öyle olunca vücut kasılıyor ister istemez olmuyor rahat ol bak hiç düşünmeden dene bi daha ki ay bak farklı olacak 🙏🏻