minikmucizemmmmmm Birde bende çikolata kisti var sizlerde var mı bazen çok kafama takılıyo ama doktor ilaç falan vermedi folik asit kullan korunma dedi sadece
Bahar2622 minikmucizemmmmmm pek bilgim yok ama ciddi bişey olsa doktorun ilaç verirdi hiç kafana takma bence 🌹
Fatma7666 Mimozaa00 bendensin 🤣benimde 5gün ayın 5de kadar regli günüm kaç günden beri regli oluyorsunuz?düzenli/düzensiz?
EmineDD Smk benimde 9 günüm var kasık ağrısı oluyor sürekli kimyasalımdada böyle olmuştu yerleşme ağrısı dediler ama korkuyor insan işte bekliyoruz bakalım günler geçmiyor
Fatma7666 EmineDD üşütmüşte olabilirsiniz kafaya takmayın salın bende öyleydim bende de kimyasalda öyle olmuştu bu ay doktora gittim gittiğimde yumurtam gelişmemişti saldım sonradan gelişti mi bilmem 🤷♀️
Smk EmineDD ya bide midemde bozuldu ay neoluyo bilemedim regl olcam diye cok korkuyorm gecen ay 10 gğn erken olmustum inş olmam ya
EmineDD Fatma7666 inş kimyasaldan tek fark aşırı sinirliyim eşimi boğcak gibi oluyorum snr ediyor beni arkasını topla topla 😂😂😅
EmineDD Ozllem22 Başlangıç haftalarında gerçekleşen düşük aslında doktorlar düşük saymıyorlar adetinle atıyorsun cogu kadın farketmiyor bile diyolar hcg normal değerinde kstlayarak yükselmiyor sağlıksız oldugu için vücud atıyor demitşi doktor
Kadze Ozzzzz_ ediyorum inan ki burda isteyen kimin mesajını okusam ediyorum inşallah güzel haberlerinizi okurum🤲🤲
EmineDD EmineDD tabi biz sabırsız ve bekleyen anneler bu kimyasalı hepte buluyoruz 🤬 benim testim silik çıkmıştı kan verdim 30 küsür çıktı sonraki günde gittiğimde 20ye düştümtü 🙁
Ozllem22 EmineDD çok kasıklarım ağrıyor sırtım ağrıyor sanki adet olucak gibi bu günde su gibi akıntı geldi.Kendi doktorumda randevu yok devlet hastanesinede gidemiyorum kronik hastalığım olduğum için@Ozllem22#11741119
Fatma7666 EmineDD bende de bu sabah gerginlik vardı ve aşırı miğdem bulanıyor başım ağrıyor birde gaz 🤭😥
Bahar2622 Zehra1907 aslında bir akıntı var ama böyle araliklarla gelen beyaz renkli tuhaf bir akıntı 🥴
Bahar2622 Ozgecetindag galiba benimde öyle olacak bu ay olmazsa takibi bırakıp biraz daha akışına birakmayi düşünüyorum
EmineDD Bahar2622 hadi bakalım burdan yazın kızlar sonra çok merak ediyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum 😂