Ozgecetindag Bahar2622 benden tavsiye akışına bırakın canım ne kadar düşünürsek üstüne dusersek olmuyor bende çok gun saydim zamaninda olmadi en son bosladim aklımdan çıkardım hatta reglm gecikmiş farkinda bile degilmisim nasip bu ve simdi 1 aylik kizim yanımda uyuyor Rabbim hepinizin gönlüne gore versin kucaginizi boş bırakmasın 🤲
Bahar2622 Ozgecetindag maşallah size rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kızınıza🧿 düşünmeden de olmuyor her saniye aklımdaydı geçen ay ama bu ay daha rahat geçirmeye çalışıyorum işte bu kadar oluyor 🤷♀️
Bahar2622 Zynphtcnsaygmr 😀 umarım olmazsın. Hic belli olmuyor regl olacakmis gibi olup hamile olanda oluyor, hamile olacakmis gibi belirti olup regl olanda ahh napcaz bakalimm😀
Zynphtcnsaygmr Bahar2622 ilk kızımda aynı şeyleri yaşadım gibi sanki akıntım.cok her seferinde hasta oldum sanıp kontrol ediyorum😀 aramızda ikinci sefer anne olmayı bekleyen varmı 😬ikinci çocuk nasıl bişey zormu sizce zorlanirmiyim sezaryanda ve gündelik hayatımda iki çocukla 😀
fpkprensesim Bahar2622 şu postu gördüğümden beri dua ediyorum sana çocuğu olsun diye inan test sonucunu bekliyorum yazdımı oldu mu diye merakla inşallah olur ☺️
fpkprensesim Bahar2622 şu postu gördüğümden beri dua ediyorum sana çocuğu olsun diye inan test sonucunu bekliyorum yazdımı oldu mu diye merakla inşallah olur ☺️
Zehra1907 Bahar2622 bende ara ara sırt ve kasık ağrım var ve karnında aşırı bir şişkinlik sende bir belirti varmı duygusallık haricinde
Ozgecetindag Bahar2622 inan bende oyleydim artik kafayı yemiştim tedavi olucam olmuyor diyordum o son ay cocuk istemiyorum olmuyor zaten hergunum aglayarak geciyor yipraniyorum demistim salmistim bi baktım 4 gun gecikmiş hamileymisim bu mucize iste bu yüzden sitres yapmayin
Bahar2622 Zehra1907 aslında bir akıntı var ama böyle araliklarla gelen beyaz renkli tuhaf bir akıntı 🥴
Bahar2622 Ozgecetindag galiba benimde öyle olacak bu ay olmazsa takibi bırakıp biraz daha akışına birakmayi düşünüyorum
Burcu3506 Bahar2622 canım o kadar korkuyorum ki 2 ay önce kürtaj oldum hamile olsam da korkuyorum olmasam da
Bahar2622 Burcu3506 bende ağustosta 2. Kez kürtaj oldum. Ayni korku hep kalbimde ama pes edecek değilim hep daha fazla direniyorum. Insallah bizde guzel haberler guzel sonuçlar alıcaz
Melos580 4 aralık cokk az kaldı göğüs ağrısı var bel arasıda var ama bunlar adet olacağım zamanda oluyor İNŞAALLAH hamileyimdir
Mihricanhepasar Melos580 canım benim de 4 aralık, kasık ve bel ağrım var göğüslerim dokununca bile acıyor inşallah hepimizin duaları kabul olur❤️ umarım güzel haberler alırız ☺️
Kadze Ozzzzz_ ediyorum inan ki burda isteyen kimin mesajını okusam ediyorum inşallah güzel haberlerinizi okurum🤲🤲
Senemsee Adetime 3 gün kala öğrendim ben 22.60 beta hcgyle belirti konusunda size soyle soyliyum o bildiğiniz gogus ağrısı degildi sadece uçları ama nasil bi agri sqnki kocaman çıban çıkmış uçlarında dokunamıyorsun ve muhteşem bi kasik ağrısı bacaklara vuran
Semsss88 Senemsee cnm suan ben oyleyim göğüs ucu kipkirmizi acio kasik agrisi gaz da cok oluyo catlatma sonrası 11.inci gunum ve ayın 16 regl tarihim test yapmayi bekliyorum
Ozllem22 Benim adetimden 1 hafta geçti.Hamilelik testi yaptım.3 kere 1 çizgi koyu 1 çizgi silik çıkıyor neden acaba
Smk Ozllem22 muhtemel 2.çizgi cıktıysa hamilesindir.Ailik cıkması su içtigin için falandır ilk idrarınla yap sabahları testini.Kan testi yaptır hemen ya da foto at bize
EmineDD Ozllem22 bence kan testi yaptır canım değerlerin normak yükseliyormu baktır üzmek istemem ama böyle kimyasal gebelik geçirdim ama tabi geçte döllenmiş olabilir o yüzden kan ver hemennn koşş 😉
Bahar2622 Ozllem22 geç döllenme olmuş olabilir silik çizgide hamilesin demek☺☺ kan testi yaptırmalısın
Smk Bahar2622 benim son 13 gün var.yumurtlama oldu beklemedeyim catlama yarın olacak sanırım.Valla benim 1,5 haftadır alr karın agrısı kasık agrısı gögüs sızlaması var.Hala devam ediyor.İlk defa bukadar cok ağrım oldu saskınım adet olacam erkenden falan diye korkuyorm
EmineDD Smk benimde 9 günüm var kasık ağrısı oluyor sürekli kimyasalımdada böyle olmuştu yerleşme ağrısı dediler ama korkuyor insan işte bekliyoruz bakalım günler geçmiyor
minikmucizemmmmmm Benim adetime daha 2 hafta varr çok mu erkenciyim😂 son adetim bittikten bir iki gün sonra ilişki oldu şimdi kasıklarımda karnımda ve belimde batma oluyo bir umut🌸 Allah herkese hayırlı hamilelik nasip etsin