kizlar foromu gorunce yazmak istedim bende ilk gebeligim kimyasal dusuk yasadim oncesi ogrendim adet gunumden 5 gun once adet gunune 2 gun kala kanda verdim 85 falandi degerim adetimin 4.gunu dusuk yasadim kanamam oldu kanamam bitti tekrar hasta olmadim gebe kalmisim onuda 6 gun once adetime test yaptim cikmadi akintim oluyordu supelendim ertesi gun yaptim hayali cizgi cikti ben goruyordum ama esim gormedi yok dedi ertesi gun yilbasiydi leke geldi kahverengi erkenmi oldum die dusundum sonra yerlesme olabilir die bida test yaptim tam 00.00 test cift cizgi belliydi adet gunume kadar hep yaptim cizgi koyulasti 1.gun kan verdim 298 di degerim oglum suan 15 aylik 😘 suan tekrar hamileyim 11 haftalik supriz oldu bana sadece 1 gun korunmadik tabi sonra ogrendim programa baktim yumurtlama gunummus ve tutmus gunune 1 hafta kala gogsum agridi herkes adet yaklastigi icin dedi ama benm normalde adet zamani agrim olmaz supelendim ama beklemiyordum adetim hep bi gun sonra olurdu 2 gun gecti yaptim cok.net iki cizgi sok oldum cevremde hep 6 ay olmuyor diolardi allah nasip ederse onunde durulmuyor nasip yani allah ne zaman nasip etcegini bilir uzulmeyin sabredin kizlar bende ilk.zamanlar cok heyecanla yapardim 😁😁😁 gorunce yasadiklarimi yazmak istedim 😘😘