Ozzzzz_ Hermes benim normalde sadece adet olacağım gün kaşık karnım ağrım oluyodu ağrım başladığı an adet oluyodum. Bu ay adetime şuan 5 gün var bi kaç gündür kasık bel sırt ağrım var az az ama abartılcak şekilde değil. Bide göğüslerimde çok az hassasiyet var o kadar canım
Hermes Ozzzzz_ yaa benim de öyle valla belirtiler inşallah hamileyimdir🙏 hayırlı olsun Rabbim sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bahar2622 Smk yapicam duramıyorum 😁😁 cok merak ediyorum birde böyle belirti kovalamak var mi yok mu düşüncesi beni geriyor, gerci negatif görünce de inanmıyorum 😁😁
Bahar2622 Smk ben bilecikteyim eskisehire cok yakin hep gidip geliyorduk kayinvalidemler orda oturuyor. Simdi kovidden dolayi pek gidemiyoruz
EmineDD Bahar2622 bende yaptımda negatif ama daha 6 gün var ben 3 gün kala yaptıgımda silik çıkmıştı beklicez artık boşuna yapıp duruyoz adet olcak gibi ağrılarım var
Merveeee45 Bahar2622 benim eşim esk Li söğütte ailesi bizde 10 sene kaldık Bilecik’te güzel yer canım Bilecik sakin 🌷 neresindesin
Bahar2622 EmineDD 2-3 gun kala yapmak daha iyi ama dayanamıyor insan☺ bekleyelim bakalim regl olmamaya son 5☺
EmineDD Bahar2622 benim çok ağrım var sanırım regli olcam 🥺 günüm pek şaşmaz ama genelde günümden bir önce yada birgün sonra adet olurum bilmyrum ya sıcak su koysam mı acaba yakı filan yapıştırın diyolardı eger varsa şuan tam yerleşme zamanı çünkü
derindemir Bahar2622 benim kan teatim negatif çıktı ama bakalım çıkmadık candan diye bekliyorum.bu arada adet olmamaya kısmı 👍🏻👍🏻👍🏻😄😄
Birdelininbiri Ya gebelik çıkmıyo kanda adete son 1 gün kaldı ama 5 idrar testi pozitif çıktı hadi testler yanlış diyelim kanı doğru kabul edelim, benim adetim min 24 max 27 günde kesin gelir hiç şaşmaz geç döllenme olabilir mi ki
Kbrasya Kizlar bugun yumurtlamamin ustune 9 gun 25 gunde bi adet oluyorum adetime 5 gunkaldi bugun kadin doguma gittim beta hcg <1.20 çıktı doktor negatif dedi ama ilk defa boyle degerle karsilastim bileniniz var mı sizce olsa kanda cıkarmiydi artık 🤷🏻♀️ Bahar2622
HaticeUmut Bahar2622 evet benim bira gibi kopurdu baya . Senin durumun nedir baktın mi güzel süprizler var mı.
Bahar2622 HaticeUmut yok karbonat denemedim, daha erkenmis cumartesi yeniden gebelik testi yapicam karbonatta denerim 🙂
Bahar2622 derindemir sadece o kısmı çözdük dimi geleceği varsa da gelmiyor stresten 🤦♀️ önümüzdeki ay inşallah mutlu haberi alırsın🌺