GamzeGoktas Bahar2622 ben cuma günü yapmayi düsnüyorum, ikinci gebeligim olacak insallah 1 oglum var 3 yasinda onda regl e 4-5 gün kala yapmistim pozitif cikmisti
Bahar2622 GamzeGoktas bende yarın bir denicem olmazsa cuma cumartesi regl olasıya kadar yaparim artık 😇
Erdacigdem Mirayy12345 ilk idrarda gece boyunca beklediğinden dolayı beta hormonu daha yoğun oluyormuş. Daha İyi bir sonuç elde ediliyormuş
Bahar2622 Mirayy12345 gecikmen varsa gun icindede deneyebilirsin ama regl gunune zaman varsa ilk idrarla yapsan daha iyi olur
Erdacigdem Dün totem yapmıştım 😔 bugün akıntı gibi bir lekelenme oldu rengi çok açık pembe ve azar azar akıntı gibi geliyor. hemen bir test yaptım negatif çıktı. Bu durum benim kafamı karıştırdı biraz beklemelimiyim yoksa bi doktora mı gitmeliyim
Bahar2622 Erdacigdem 3 gun gecikmen vardi dimi, olsa testte çıkardı 😔 ama geç döllenmede olabiliyor bazen iki gun daha bekleyip regl olmazsan test yaparsin oda negatif çıkarsa doktora gitmeni tavsiye ederim
Mirayy12345 Erdacigdem Ne yapsam acaba yapmasam sabahı mi beklesem ilk defa adetim gecikti çok da merak ediyorm
Piremses0 Mirayy12345 yap canım adetin geçtiyse kesin çıkar testte sabahı beklememe gerek yok 🙏🏻İnş hamişsindir 🤰
Zeynep228 Bahar2622 bugün regl olmam lazım akıntım çok fazla hala beklemedeyim,akıntımın olması normalmi
Mirayy12345 Piremses0 inş cnmm yapınca sonucunu aticam inş bu sefer vardır 2 yıldır beklemedeyiz cnm artık aşılamaya geçecez olmazsa
Alismomi emretuba canım o kadar çok test yaptım ki adet öncesi hep belirti arıyordum kendimde. Sanırım artık yoruldum günüm geçmeden test yapmıyorum artık, ki günüm de geçmeden regl oluyorum 😢
emretuba Alismomi Öyle ise gününü bekle bence de :) benim daha çok var 16 sında günüm ama dört gün önceden yapacağım test sabırsızım:))))))
Oysul Bahar2622 aynen öyle. Açıkçası ben hic ihtimal vermemiştim. Göğüs hassasiyeti, şişlik, hafiften ağrılar hepsi regl olacağımı gösteriyordu hatta emindim yani. Ama meğerse çoktan hamileymisim
Mirayy12345 Bahar2622 Ewet 1 gün gecikti yaptım simdi ama malesef negatif çıkmadı bisi ovulasyonun üzerinden de 12 gün geçti ama bisi cikmadi