cnn34 DefneninAnnesi1894 inşallah yarın sabah ilk işim gidip kan vereceğim 🙏🏻 sizede müjde veririm inşallah
Ozge20ulu Mimozaa00 Mimozaa00 ben 13 haftalık hamileyim , test sonucunu beklerken sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum aciyomu diye😂 aciyoduda herhalde hamile değilim diye kaygilandim ama ilk ay ve ikinci ay hamileyken regg zamanımda adet sancısı gibi sancım vardi
Erdacigdem cnn34 ayyy inşallah bende görürüm o ikinci çizgiyi 😂🙏🏼 Hangi testten yapmıştınız yarın bende alayım bir tane
cnn34 Erdacigdem ben 5₺ lik olandan yaptım canım ama hemen atma testi 5dk beklle benm 5 dk sonra çıktı ikinci çizgii :)
Ozge20ulu Erdacigdem benimde bırakmam zor oldu,günde 3 tane iç yok bı tane iç yoksunluk olmasın bunlar hep bahane ya hep ya hiç zararın neresinden dönersen kar, çok zor ama sabret cnm , sigara içtiğinde o dumanı el kadar biseyin içine çektiğini dusun
NurEto Bahar2622 hastalandım şimdi 😂 nasıl yapıyorlar ya serbest bıraktığım ay oldu diyorlar bende bırakıyorm olmuyo 😂🤷 önümüzdeki maçlara bakcaz artık
Bahar2622 NurEto galiba onun guzel bir ayarı var fazla serbest bırakmak ile çok stres yapmak arasında. bendede o ayar yok🤣
Bahar2622 GamzeGoktas hoşgeldin birlikte bekleyelim benimde 8 aralik🤗 test yapmamak için zor duruyorum🤣
GamzeGoktas Bahar2622 ben cuma günü yapmayi düsnüyorum, ikinci gebeligim olacak insallah 1 oglum var 3 yasinda onda regl e 4-5 gün kala yapmistim pozitif cikmisti
Oysul Bahar2622 aynen öyle. Açıkçası ben hic ihtimal vermemiştim. Göğüs hassasiyeti, şişlik, hafiften ağrılar hepsi regl olacağımı gösteriyordu hatta emindim yani. Ama meğerse çoktan hamileymisim