minikmucizemmmmmm Ben bir şey daha sormak istiyorum ya ilişkiden sonra yatıyorum nerdeyse 1 saat kadar ama kalkınca sanki geri akıyo gibi hissediyorum su gibi normal mi😖
Hayris90 minikmucizemmmmmm normal canım o süre zarfında zaten bi tanesi geçse yeter☺️Gerisi akıp gidebiliyor hayırlısı olsun inşallah🙏🏻🤲🏻
gmzns Mimozaa00 adetin ¾ gün geçtikten sonra yap canım net cevap alabilmen için bende yeni hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikince yaptım negatif çıktı 3 gün sonra yine yaptım pozitifti
emretuba Bahar2622 Gebelik varsa 10 gün sonra belli olacak inşallah :) günler bir yıl gibi .. sol kasığımda hafif ağrı var
emretuba Alismomi şu an test yapsanız çıkar adetten 5-6 gün önce belli oluyor erken gebelik testi ile:)
Alismomi emretuba canım o kadar çok test yaptım ki adet öncesi hep belirti arıyordum kendimde. Sanırım artık yoruldum günüm geçmeden test yapmıyorum artık, ki günüm de geçmeden regl oluyorum 😢
Bahar2622 Piremses0 neden bu kadar koyular🙃 yarin bir gebelik testi mi yapsan acaba. Böyle koyu olunca hamilelik diyorlar yumurtlamadan kac gün geçti
Bahar2622 Piremses0 yumurtlamayi henüz gormedin mi. Bazen mevsimselde oluyor takip etmeye devam et bakalım olcak inşallah